sergejkushnir | 22 Січня 2013, о 20:41 |
---|---|
Користувач |
То поділіться своїми вимірами і враженнями. Всім буде цікаво, в тому числі і топікстартеру. Навіщо це тримати в таємниці? Розкажіть про недостатки та достоїнства кожного з перелічених підсилювачів. Мені теж стало цікаво що там прибори показують у вас
|
Артур | 22 Січня 2013, о 20:50 |
Користувач |
Топікстартеру я вже свою точку зору висловив.
А вам, Сергію: Та нажаль немаю ні сил, ні бажання вам щось доводити. Це марна трата часу.
П.С. Деякі моменти я вже описував в темі на плюс мск, за яку ви згадували. Там вам люди вже розжовували всі моменти по цим підсилювачам. Небачу смислу клонувати тут теж саме. Знаю що це все закінчиться флудом з вашої сторони. |
Артур | 22 Січня 2013, о 20:59 |
Користувач |
Дочитав останні сторінки на плюс-мск по темі 2сц - парк. М-да сергій слів немає, потішили ви мене. Здоровий сміх перед сном
П.С. Прошу пробачення у топікстартера за офтоп. |
sonar | 22 Січня 2013, о 22:09 |
Користувач |
Так, і динаміки там стоять Ейтинсаунд, я б не зказав що вони погані Звучать вони досить добре Не тільки Ейтінсаунд ставлять, а і Еміненси і Пі-аудіо, за бажанням клієнта...
|
sergejkushnir | 22 Січня 2013, о 22:27 |
Користувач |
І що ж там такого смішного було?
Що за відмовки? Якщо вже твердо рішили аргументувати на вимірах різницю між підсилювачами то це буде корисно всім знати. Чи ви насправді тих вимірів і не робили? Або у вас просто симпатія до підсилювачів Василя, і тісні дружні відносини з ним |
Артур | 23 Січня 2013, о 08:24 |
Користувач |
Або у вас просто симпатія до підсилювачів Василя, і тісні дружні відносини з ним Нажаль, я працюю на OBE та на EV Q-серії. А от парки і 2сц були на початку.
Чи ви насправді тих вимірів і не робили? Сергію, ви мені задавали питання по фільтрах MD534. Хочете я виложу нашу переписку з приватних повідомлень? Щоб люди зрозуміли, чому я немаю бажання вам щось доводити. Ви ж навіть частоту зрізу неможете порахувати!!! Для чого ж вам ті цифри???
Сергію, ви хоч щось, крім парків тримали в руках? Ви включали на нормальній акустиці різні підсилювачі? Ви особисто працювали з тим же 2сц? Поясніть з чого ви робите висновки? Чи у вас хоббі з кимось поспорити? Все, на цьому з моєї сторони дискусія закінчена!!! Набридло!!!
Тепер по темі: S3 та 2SC3451 та OBE віддають заявлену потужність при навантаженні обох каналів. S2 та Q1212 - мають незначні просадки при навантаженні обох каналів в НЧ діапазоні. 2SC3051 - прекрасна робоча "лошадка" для топів. |
Юрко (DJ ... | 23 Січня 2013, о 10:27 |
Користувач |
То що збирають в Харкові - можливо... Але, з яких комплектуючих - я ейтінги чув і не раз в різних умовах - динаміки вроді нормальні - не хайенд, але нормальний середняк. Але то що я почув на тих SKV... на ейтінги не тягне ніяк... Звучить як Саундкінг... Підсилювач якраз стояв QSC3051, пульт Саундкрафт MusicMix 16 (Англія) |
sergejkushnir | 23 Січня 2013, о 13:37 |
Користувач |
Оце вже друге діло! Авжеж включав, і порівнював з активним динакордом ПМ-3. Ганяв годинки 4 підряд. Мені це теж було дуже цікаво. Парк 2400 як оказалось на 2 голови вище як в Павермейт 3. Плотніше звучить як і з мікрофоном так і з МП3 муз матеріалом. Порівнював на акустиці ТХ 1152 EV. З парком більше низу, і потужніше звучить по всьому діапазоні, хороша динаміка в вокалі і ще багато інших плюсів Ні в мене не хоббі поспорити а просто цікаво, за що ті Васіні підсилюачі так хвалити?)) S2 не пара Q1212. Порівнювати треба його з S3 або V4-2400, щоб по потужності однаково було. А 2SC3051 тільки для топів і годиться і то краще обрізати від 100гц. Бо кліпує шо дешевий китаєць при заявленній потужності як і в парка 2400го От і подумайте тепер |
Senyutovych | 23 Січня 2013, о 14:31 |
Користувач |
Тут просто Сегрій Кушнір хоче продати свій підсилювач і спорить зі всіми хто пропонує якісь інакші моделі ніж він має. |
felixlife | 23 Січня 2013, о 14:32 |
Користувач |
Я думаю основна проблема в тому, що на підсилювачі 2SC вказана не номінальна, а музикальна потужність при 1%THD у характеристиках. І люди дуже часто путаються. Якщо щось не так то нехай Василь Котченко мене підправить. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти