Юрко (DJ ... | 23 Січня 2013, о 14:32 |
---|---|
Користувач |
Так в Парка більше низів прослуховується, бо в них нелінійна АЧХ - я не знаю як в S-серії, але V-серію я провіряв на роботі на девайсах (на вхід генератор, на вихід осцилограф) і підтвердилося, що Парк по замовчуванню трошки підсилює низа... Тому він і так звучав у вас. Але то є не конче добре - апарат має звучати лінійно, отже робіть висновки... П.С. Маю також блок від вуйка Василя, і також його ганяв на приборах - дуже великих похибок в АЧХ не помітив... |
sergejkushnir | 23 Січня 2013, о 14:55 |
Користувач |
Динакорди павермейти теж підсилюють низа. Але підсилювачі в них слабенькі. Низа можна на пульті як добавити так і зняти, це не є проблемою. А от драйв в звучанні і плотність в парка в порівнянні з динакордом ПМ3 набагато краще Кому цікаво можете спробувати і самі переконатись. Все що я говорю це реальні факти |
sergejkushnir | 23 Січня 2013, о 14:57 |
Користувач |
100%. |
Артур | 23 Січня 2013, о 15:01 |
Користувач |
S-серія, так як і V мають певну нелінійність. Блоки 2сц більш рівна АЧХ. Але мова не зате. Мова за "прозорість звучання", та за якість роботи на хорошій акустиці, не на магах. |
pete fedyshyn | 23 Січня 2013, о 16:03 |
Користувач |
Яка "прозорість звучання"???!!!!! Головне, щоб "рубаха заверталася"!!!! |
Віталік Вус | 23 Січня 2013, о 16:33 |
Користувач |
DJ VIST,я на рахунок паскудного звучання SKV на динаміках Eighteensound:а може не в них була проблема,а в туговухості джедая за пультом?Можна ж навіть EV змусити пердіти методом нехитрих маніпуляцій з ручками мікшера,правда? |
Юрко (DJ ... | 23 Січня 2013, о 17:47 |
Користувач |
Віталік Вус, Можна, згоден... Але за пультом стояв я особисто - ти за мною таке замічав колись? Не перший рік працюєм напару... Сергій Кушнір, а хіба то є правильно, що я за блоком маю поправляти? Я на пульті поставив все в лінійку (всі параметри на ноль) і апарат звучати має... Для чого мені якийсь низ лишній... |
sergejkushnir | 23 Січня 2013, о 18:00 |
Користувач |
Лишній низ? А ви що працюєте на дискотеці на студійних моніторах, що для вас так важливо точний рівний звук? Я чогось зовсім невірю що джидаї працюють в лінійку на пульті!!! Ну невірю і все А ви акустику свою провіряли? може то у вас на акустиці йде підйом низьких і спад високих, чи ви про це не подумали? Чи може у вас ідеальна акустика еталон рівного звуку? І ще раз повторяю, ви заміряйте динакорд активний будь якої версії в нього буде низу більше як у парка я вам гарантую при еквалайзері в 0
Артур, те що підсилювач має трошки нелінійність це не є великою проблемою. Акустика теж майже вся нелінійна. Еквалайзер на мастері є для цього. По прозорості звучання при порівнянні з Динакордом ПМ3 я теж ну нічого не замітив. Крутили навіть аудіо форматні треки і через парк і через динакорд. Чи може динакорд теж для вас не показник для прозорості звуку? Мені дійсно в порівнянні з парком показалось що він ватний аж занадто. Ну кому що!!
|
Артур | 23 Січня 2013, о 18:14 |
Користувач |
Сергій, для мене показником є не шильдик на апараті, а те як цей самий апарат звучить. Говорю я завжди тільки за ті одиниці, з якими працював і працюю. Повермейт в звязці з ев тх слухав у приїзджих хлопців. Мені не сподобалось. Але допускаю, що це проблема самих хлопців. Багато хто погано відзивається за парк дф, а в мене він працює на сч - вч, біамп. Працює нормально. Брав з точки зору ваги/4-каналів/ціни/якості. |
Юрко (DJ ... | 23 Січня 2013, о 18:17 |
Користувач |
sergejkushnir, А ви взагалі впевнені, що я джедай? Я тим бавився років так з 7 тому назад... І велике прохання не рівняти всіх лабухів до джедаїв. Ми працюємо в лінійку, поскільки в мене барабани підзвучуються своїм пультом, бас - має окремий процесор, який прописаний суто під дану гітару, на клавіші я стилі рідко користую, тому звуки я рівняю прямо в інструменті, на мікрофони кожен свій лампак має - там і крутить... На пульті корекція тільки під зал іде і все... А т очний і рівний звук для мене дуже важливий, бо ми лажу гнати не привикли - наша репутація для нас все!!! П.С. Не раджу на майбутнє, отак відкрито обзивати джедаєм того, про кого ви нічого не знаєте... Хочете поцікавитися про наш колектив - питайте Віталіка Вуса, він вам розкаже - бачив нас в роботі, і чув записи... А за акустику я свою ручаюся, поскільки до підзвучки я підходжу дуже скурпульозно... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти