felixlife | 13 Червня 2013, о 14:23 |
---|---|
![]() Користувач |
А якщо взяти 2 маговських топа і 2 біговських сабвуфера, то за топами маговськими тих сабвуферів фактично не буде чути. Динаміки у біга штампована корзина, китайський магніт, а саме гірше диффузор із дешевої бумаги та добавками силікону, ну і плюс до цього всього катушка 2" і все склеєно дешевим клеєм, буде написано 500Вт, а реальних 200Вт. Вони взагалі не звучать і не грають, дешевий ширпотреб. ІМХО. |
Віталік Вус | 13 Червня 2013, о 17:29 |
Користувач |
felixlife,+1 |
Hollow Man | 22 Червня 2013, о 19:48 |
![]() Користувач |
Ой специ! Ой професура!Шапку вже знімати?Людина тільки хоче почати грати по весіллях,бо музика в крові .І що ,на Магах,чи Бігах не заграє?Згадайте з чого більшість з вас починала,правильно з Кінапів,а народний динамік 4А32,чи підсилювач ЛОМО, А яка музика була-казка!Людина шукає бюджетний варіант і це цілком зрозуміло.Мені б наприклад тягати по сільських халтурах комплект Дінакорда,чи Півея було би накладно,а при грамотно підібраному бюджетному апараті-в самий раз. |
Віталік Вус | 23 Червня 2013, о 00:04 |
Користувач |
Та чого ж,в мене є парочка фуфлових динаміків.Низа,заявлених 500Вт.Реально видають не більше 100Вт,та й то хто зна...Тому так і пишу.А от з того,з чого ми починали зараз не починає ніхто-часи не ті,та і "не почнеться" зараз на такому... |
IGOR | 26 Червня 2013, о 10:21 |
![]() Користувач |
Мав змогу порівняти MAG MS115-2(дерево) & BIG PP(пластик),BIG звучить чистіше,чіткіше,яскравіше,з 'закосом' під 'фірму' |
Hollow Man | 30 Червня 2013, о 23:55 |
![]() Користувач |
Нарешті одна Людина написала дійсно корисний відгук.Мене доречі зацікавили Біговські пластикові пачки,дуже класно виглядають.Цікаво чи вони надійні,яка вага і що можете сказати про драйвер, Зі своєї сторони можу додати,що БІГИ мають важкувату катушку в середині,тому їх важко розкачати.А ватність,та імпеданс це різні речі.Так звичайно вони програють по відношенню до МАГІВ,але як кажуть у нас(Не имей AMATI,а умей лабати).Хреновенького лабая не врятує ніякий Hi -End. |
IGOR | 1 Липня 2013, о 18:56 |
![]() Користувач |
Нажаль надійність під сумнівом...позавчора "злетів" драйвер,везем до майстра...але,в мене на першій халтурі накрився динамік MAG,заводьський брак,от так |
Іван Федорівський | 4 Липня 2013, о 19:59 |
![]() Користувач |
Не знаю як у кого і скільки працює BIG, а в мене вже трішки більше року. В місяць в середньому 3 халтури. Так за цей рік що вони у мене, тху-тьху-тьху, ще жодної поломки чи виї..са. Все працює як і повинно бути. Так, звичайно, не Електровози і далеко не жабенята, але заробляти - заробляють. На вулиці додаю ямаховські саби, трохи зарізаю низи (їх витягують саби) - і все село на 600 дворів слухає мою лабу. В залі лише Біги, і цілком достатньо для залу на 100 чоловік. Так, я хочу перейти на Електровойси, але спершу потрібно заробити на них, і Біги, які майже всі поносять, мені в цьому дуже не погано допомагають. Я цілком згоден з Михайлом, не всі починали з Дінакордів, чи хоча-б з жабенят. А конкурентів треба прибирати, або хоча-б відкласти їх появу на горизонті за допомогою коментарів, які заставляють опонентів збирати більше коштів, а це набагато довше. А там дивись і взагалі відмовиться від задуму, бо не кожен музикант зможе викласти як мінімум 20000 і ждати зморя погоди - будуть замовлення чи не будуть... ОТ ВАМ І ВСЯ МУЗИКА І МАТЕМАТИКА. Бо колись теперішні метри починали грати по халтурах в основному на клубівських (БК) апаратах, то зараз все потрібно купувати самому. |
IGOR | 4 Липня 2013, о 20:25 |
![]() Користувач |
Сьогодні забрали драйвер,перетерлась обмотка.Запитували майстра чи не потрібно перематати і інший,про всяк випадок,сказав що непотрібно.Коротше кажучи,таке могло статись в кожного,власне в мене це сталось з акустикою MAG,вже писав про це.Для пріміщення та невеликих банкетів двох BIGів вистачає |
ДІМА гурт"Дивограй" | 5 Липня 2013, о 00:04 |
Користувач |
Іван.Люди діло кажуть,а ви звинувачуєте їх.Зразу про Джі-бі-ели і електровойси.Ніхто нікого не заставляє зразу брати "ЖАБИ" чи "ЕЛЕКТРОВОЗИ".До них треба дорости.Але радять не купувати гімно.Шукати середнячковий апарат,який не на багато дорожчий,а може і по тій самій ціні(залежить де брати). |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти