pete fedyshyn | 2 Грудня 2013, о 14:08 |
---|---|
Користувач |
Чомусь вважається що низький клас виконання потрібно компенсовувати придбанням кращого обладнання. Від дорожчого мікрофону якість співу не покращиться. Якість звуку так. Але це різні речі. Я б навіть сказав, що має бути навпаки. Бо на якісній апаратурі всю лажу краще чути, бо на неякісному апараті "ревера" дав і "бумкає" і лажі менше чути |
pete fedyshyn | 2 Грудня 2013, о 15:13 |
Користувач |
Чомусь вважається що низький клас виконання потрібно компенсовувати придбанням кращого обладнання. Від дорожчого мікрофону якість співу не покращиться. Якість звуку так. Але це різні речі. Я б навіть сказав, що має бути навпаки. Бо на якісній апаратурі всю лажу краще чути, бо на неякісному апараті "ревера" дав і "бумкає" і лажі менше чути |
Юрко (DJ ... | 2 Грудня 2013, о 15:55 |
Користувач |
Я теж спробую свої "5" копійок притулити - Олександру можливо (навіть не можливо, а швидше всього) дуже підфартило, що його БІГ працює нормально, бо як усі китайські апарати, ці блоки бувають вдалими і дуже не вдалими (і це в одній і тій самій партії - самі знаєте, не мені вас колеги вчити). А тепер ІМХА про сам апарат - чув я його, відверто кажучи не сподобався - звучання на 3+, тиску нема... Я не буду порівнювати його з фірмою, бо то не про то мова. Але скажу так: якщо початківець хоче брати апарат на лабу, він повинен взяти щось трошки вищого рівня (навіть у даній ціновій категорії), бо якщо він має вухо, то "китайський" звук відіб"є будь-яке бажання далі працювати... Я би порадив взяти навіть якісь самопали - зараз майстри роблять чудеса за ціною тих самих БІГів. Я в свій час довго працював на динаміках та коробках Богдана Біби (львів"яни знають, хто не знає - була акустика під маркою SPECTR) - звучання було супер, і коштувало копійки, в порівнянні з фірмою. Але реальним виходом з ситуації - послухати і порівняти (знайти в кого є, домовитися) і вже на слух робити висновки... |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 2 Грудня 2013, о 16:26 |
Користувач |
Ігорку файний ти хлоп , але трохи теє...як воно ? ну є там жіноча пр...я , а то мУжска... так я "торгаш" продаю два дорогих войсовСких динаміки і пульт ... вже два роки не можу їх продати , але я як і ти "не унываю" - ти ж не дуже плачешся шо не беруть тут ( і ніде!!!) твої кляпи і пРоЧе барахло...вибачай - здав тебе шо ти теж торгаш , але ти як завжди "вище" зі своїм великим торговим стажем ( ти мені сам по скайпу розказував) за plus-msk брешеш - не один , а пять раз і "пожизненно" ... раз не втримався із-за ставлення москалів до хохлів , до речі ти ,як цуцик підгавкував на протилежній стороні , а решта за перешкоджання замаскованим торгашам одурманювати простачків. Тепер не банять - не можуть до чогось підкопатись. повір я на тебе зовсім не ображаюся - наоборот , коли ти виклав довгий список своїх девайсів Крестами, QSC, Войсами ... то першим бажанням, в знак примирення, було - привезти тобі КАМАЗ піску і подарувати дитячу лопатку ...а якщо серйозно - то потрібно вміти відмежуватись від умлівання над своїм "начинням" і оцінювати без "пристрастия" . |
nachtigall_ua | 2 Грудня 2013, о 21:16 |
Користувач |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH, Говорячи про образи я мав на увазі те, що саме ти постійно стараєшся образити співрозмовника, причому навмисно... Про так звані "списки девайсів" то ти б уже мовчав би, га... Тут по багатьох темах аж сквозить іменно твоє "умлівання" над тобою ж переліченими "фірмовими" виробниками... так що дивись перше за собою перед тим як старатись макнути у щось інших...
|
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 2 Грудня 2013, о 22:20 |
Користувач |
Хлопці , що за неадекват ... що ж ви так вперто асоціюєте мою оцінку BIG-а чи "дешовки" CREST VS із собою. Покажи по тексту пальцем де тебе цілого, чи хоча б в деяких місцях , образили ... Ну просто дитячий садочок -молодша група.
В світовому "табели о рангах" муз. апаратури ні моя , ні твоя авторитетна персональна думка нічого не міняє - все давно розкладено по полочках . Просто хтось більше бачив і більше чув і це треба донести "ищущим" без особистоі "патріотичної" зацікавленості Крестами, QSC, Войсами ... . ПРОСТО: "знаю...чув... порівнював з тим-то і тим " . Решта , для простого лабуха , непотрібна лірика... А то ще є тут такі, які обзивають людей неписьменними нубами і тут же їм читають лекції з кілометровими формулами і графіками. Умора... |
Yulianovich | 3 Грудня 2013, о 11:54 |
Користувач |
"Більше чути і більше бачити" не означає "краще вміни". Котрий шофер кращий, той хто їздив на 100 різних авто, чи той хто на 5-ти? Тема нормально йшла і обговорювалася поки я 30 Листопада 2013, о 00:39 не офтопнув своїм повідомленням. Ну а далі пішов срач, ПАСи, міряння піпіськами. По сабжу скажу наступне: судячи початкових постів, то ТС не так збирався обговорювати BIG, як моніторив думку для придбання своєї першої акустики. (До речі де він?). Саме легше людині радити купити щось дорожче. А як нема коштів? Ви всі починали з нормального? То що може йому взяти кредит в банку (в наш час) і "больно вдарити себе по кишені"? BIG принаймі має ілюзорну гарантію від продавця. Особисто BIG-а не чув, хоча мав можливість 3 тижні тому в Турці в барі. Візуально зроблений дуже так нічо.
|
nachtigall_ua | 3 Грудня 2013, о 15:56 |
Користувач |
Так йшло звичайне нормальне обговорення між користувачами, поки наш MIKOLA63 DEMENTSEVICH не почав тут усіх учити як правильно жити... . Йому чомусь усе тут не до вподоби: ні ніки користувачів, ні їх аватари, ні назви населених пунктів де вони живуть, ні апаратура якою користується не він. Тільки й робить що глузує над усіма... Може то криза середнього віку, хто зна... |
Yulianovich | 3 Грудня 2013, о 16:40 |
Користувач |
ТС можливості бюджету описав тут: http://www.minus.lviv.ua/forum/thread/6409/?page=1 1500грн. на 2 АС + підсилювач. Хто що йому радив є в цих двох темах. Висновки хай робить кожен сам собі, ми дорослі люди. |
Abcde | 3 Грудня 2013, о 17:18 |
Користувач |
Дякую всім за поради та відгуки. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти