MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 30 Листопада 2013, о 03:22 |
---|---|
Користувач |
Колишній напарник теж три роки(!!!) без ремонту сношає свій BIG ... а заодно і свої вуха . А до речі мій PAS -ік , чистокровний німака , вже 30 років без ремонту ... і завжди "полЬный" єлей на вуха і бальзам на душу |
nachtigall_ua | 30 Листопада 2013, о 11:13 |
Користувач |
А ти случаєм його продати не маєш бажання? |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 30 Листопада 2013, о 14:55 |
Користувач |
О , тільки німці на мотоцИку тут як тут
продати не маєш бажання? ...але ти "проніцатєльний" твій дідо случаєм не Вольф Мессінг !? вибачай за такі підозри , але твій нік ... бракує тільки повісити шмайсера на шию Є два PAS-и ,але бажання продати - ні одного !!! ... а в тебе й немає стільки , щоб купити. |
nachtigall_ua | 30 Листопада 2013, о 22:09 |
Користувач |
А то... А тебе вже й по-людськи спитати нічого не можна? 30 років без ремонту.... З приводу шмайсера на шиї - прийде пора начепим ... |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 30 Листопада 2013, о 22:44 |
Користувач |
По нормальному інакше питають і мені ніколи не впадло розказати і показати ...навіть , почепи ти хоть рогатку |
sania30 | 1 Грудня 2013, о 19:04 |
Користувач |
По поводо "сношання вух", я не стверджую що у БІга звучання як у фірми, маю Парк а використовую все одно Біг, мене він більше влаштовує. А от за 30 років людський слух не покращується. |
sania30 | 1 Грудня 2013, о 19:04 |
Користувач |
По поводо "сношання вух", я не стверджую що у БІга звучання як у фірми, маю Парк а використовую все одно Біг, мене він більше влаштовує. А от за 30 років людський слух не покращується. |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 1 Грудня 2013, о 20:02 |
Користувач |
Олександр Дударчук ви вилізли на табурет і кажете , що бачите весь світ ваш скепсис за 30 років рівноцінний авторитетній думці фірмана в ракетобудуванні . Як можуть вплинути "ваші вуха" на старі 30-40 річні динаміки (алтеки, гудманси, гауси , атс...) гітари, клавішні - звучання яких досих пір залишається "еталонним" ... а ви чули старенький підсилювач Australian Monitor (2 х 600 ват) ??? не чули і не почуєте - досі бажаний девайс на самих крутих студіях світу . Може б ви їм "авторитетно" заявили, що вони там вже поглухли за 30 років |
sania30 | 1 Грудня 2013, о 20:41 |
Користувач |
Шановний пане Миколо , це вам потрібно перестати вважати себе Богом і спуститись з небес на грішну землю і тоді можливо до вас дійде що моя фраза "за 30років слух не покращується", абсолютно не стосується музичної апаратури і звуку взагалі. Я мав на увузі те що не всі люди коли стають старшими, стають мудрішими, є й такі що стають маразматиками, і абсолютно бездумно ображають оточуючих своїмо закидами, наприклад, як: "сношання вух" або "а в тебе немає стільки, щоб купити"...... |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 1 Грудня 2013, о 21:02 |
Користувач |
Ох, як нас заїло "сношання вух бігом"... образив я вашого бігця... але я мав на увазі свого колегу - ваш же підсилювач " вродився", безперечно, набагато кращим Ваш закидон був по поводу сумнівної якості тридцятирічного PAS на даний момент ... ви би краще в "МУРЗИЛКУ" писали , чи що...тим більше , що по фотографії бачу який ви гарний дідо Хто поважає себе і клієнта той завжди вдосконалює звучання свого апарата ( враховуючи затрати в рамках розумного ) . А ви продовжуйте і далі вмлівати від свого біга ...така видно ваша доля.
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти