vasaSHALEVA | 14 Травня 2013, о 19:42 |
---|---|
Користувач |
Мене зацікавило питання. А хто який марш виконує при зустрічі молодої пари? |
Володимир Боршош | 14 Травня 2013, о 21:41 |
Користувач |
Мендельсон |
vovan7bud | 16 Травня 2013, о 22:08 |
Користувач |
аналогічно!!....
|
edeljveys | 7 Червня 2013, о 00:28 |
Користувач |
Колись, років так зо 25 тому, ціна на весілля була, як нині пам,ятаю 300 рупій. Лабали халтуру у Львові на Зеленій, в приємній кафешці на 2 поверсі. Ми з Долинського р-н. Так от, з тамтого весілля, привезли грошей поверх 700 ! рупій ! Більша частина заробиласі маршовими ! О ТО БУЛИ ЧЄСИ КУРВА ! ГА ! ПАМ,ЯТАЄТЕ ? ? ? |
Богдан Іванишин | 8 Червня 2013, о 14:33 |
Адміністратор |
Виконуємо "За україну". Або будь - який козацький... На нашу думку офіціоз типу з Мендельсоном, на весільній забаві не актуальний... Це ж не РАГС. (Повторююсь це наша думка і я її нікому не навязую). Коли у нас у залі розписка на чолі з працівником РАГСу то звичайно включаємо Мендельсона. |
Олег Гаврилюк ... | 18 Червня 2013, о 18:00 |
Користувач |
Цікаве запитання. Правду кажучи ніколи над таким не задумувався... Зустрічали молодят нормальним українським маршем і не заморочувалися... А, що на вашу думку треба виконувати??? Я, як пан Беджю, Марш Мендельсона вважаю не доречним... |
Юрій Бульбах | 18 Червня 2013, о 21:12 |
Модератор |
На зустрічі батьків Мендельсон ні до чого. Це українська традиція - батьки зустрічають дітей з хлібом із сіллю. Мендельсон я практикую вмикати коли молодята урочисто входять зал із столами, а всі гості вже сидять. Тобто після зустрічі і дарування. І то, якщо весілля не "в вишиванках". |
vasaSHALEVA | 19 Червня 2013, о 10:40 |
Користувач |
Дякую всім за відповіді. Ми насправді ніколи не грали мендельсон також. Просто стало цікаво |
Anatoliy Sinkov | 12 Липня 2013, о 16:26 |
Користувач |
Марш Лабухи
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти