Анатолiй | 28 Листопада 2013, о 11:06 |
---|---|
Користувач |
Да, входная разрядность меньше, а внутри бывает 40 разрядов и больше. |
bodja bear | 28 Листопада 2013, о 12:27 |
Користувач |
Так я також за аналог,але тільки не за Ален серію Зед,Краще шукати щось стареньке але класом вище,Повторюсь я працював на Зед14 і незнайшов чим він кращий за мій берінжер ,а от активний Ален (серія ПА ,точніше не скажу,не памятаю) Мені вже більше сподобався,Ален Хіт дуже достойна фірма,тільки не зед серія ІМХО |
Юрко (DJ ... | 29 Листопада 2013, о 10:04 |
Користувач |
Впринципі, якщо розібратися, то внутрішня розрядність шин - то так фіолетово... Головне вхідна і вихідна... Саме вони впливають головним чином на звук... |
unclehaphap | 29 Листопада 2013, о 12:16 |
Користувач |
Не зовсім вірно. Розрядність внутрішньої шини критична для самого мікшування та обробок в цифрі. Чим більше каналів міситься, тим більша повинна бути розрядність. |
Анатолiй | 29 Листопада 2013, о 13:57 |
Користувач |
Для понимания ценности внутренней разрядности может полезен такой пример. Представьте себе, что обработка сигнала в цифровом виде сейчас заключается не в микшировании, а в фильтрации. Фильтр НЧ требует для преобразования вычисления рядов Фуре. Есть необходимость выполнить операцию умножения, то при малой разрядности (исхдоной входной) бдут накапливаться еще ошибки, подобные ошибкам квантования (и-за округления) |
Юрко (DJ ... | 29 Листопада 2013, о 14:24 |
Користувач |
Погоджуюся, додаткові похибки при округленні нікому не потрібні, але я мав наувазі, що як би то правильно висловитися - кількість розрядів внутрішніх шин процесора (24 чи 48) не настільки критично, як кількість розрядів оцифровки на входах та виходах (8-16 або 16-24, в дорогих і крутих пультах вже стоять 32 біта)... |
Анатолiй | 29 Листопада 2013, о 14:37 |
Користувач |
Да. |
Віталій Коваль | 29 Листопада 2013, о 21:08 |
Користувач |
Бачу тема-актуальна.Дякую за відгуки,пояснення,багато що розуміється,але це теорія,а хочеться -практики роботи вживу і студійну роботу. Мої підсумки: плюси-велика функціональність,2 процесори ефектів,параметрика,можливість запам'ятовування сцен(для мене це важливо ,бо працюю вдекількох залах),звучання -не ямаховське і не китайське беренджировське,габарити,кількість каналів. мінуси- непривичність після аналогових(керування еквалайзером),тільки 2 входи на канонах(але є в продажі перехідники з джека на канон),малий дисплей(компенсується габаритами апарата), Як на мене -цей апарат в такій ціновій категорії найвдаліше рішення для малобюджетної,так і вищої акустики.Ще скажу -я задоволений! |
Юрко (DJ ... | 2 Грудня 2013, о 08:40 |
Користувач |
Віталій, бачите, ви попрацювали і вже маєте враження... А от скажу від себе, учора працював на такому - в колєги спеціально позичив. Скажу так: по звучанню нічим не краще і нічим не гірше від мого старенького Меккі. Але скільки я наматюкався поки я його нарулив... І то ревер мені глючив до самого закінчення халтури... То забагато, то взагалі нема... Даєш більше - починає гудіти... Частотка виставлена і до неї ніхто більше не ліз... А от процесор порядком крові попив. Моя ІМХА - я би його не брав собі... Для мене краще аналог. |
Володимир Боршош | 3 Грудня 2013, о 12:31 |
Користувач |
Працюю на ROLAND VM3100 Pro майже рік. Один раз нарулив настройки, зберіг і все.Якщо треба підстроїти під конкретний зал то також все рулиться швидко.Головне один раз розібратися і зрозуміти принцип роботи. Далі все автоматом. Юрко (DJ VIST) - ви хотіли за 20хв. розібратися з дивайсом якого до цього в очі не бачили і зразу робите висновок. Так не буває. Особисто я на аналог більше не перейду. Майбутнє за цифрою...(Імхо) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти