MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 4 Грудня 2013, о 20:11 |
---|---|
Користувач |
Я розумію,але якщо розумієш - то чому але ... про "комбайни" я ж теж згадав Falcon-a чи Peavey FX і т.д. - вони крім три -чотири в одному мають ще й (+++!!!) реальні крутілки . Ці варіанти з аналогом чи гібридом більш виграшні для лабуха в порівнянні з ROLAND VM3100 |
Юрко (DJ ... | 5 Грудня 2013, о 08:09 |
Користувач |
Доречі, я чув багато схвальних відгуків про Фалькон... Хлопаки казали, що крутиш як звичайний пульт і плюс то все зберігаєш, як на цифрі... Ревера непогані, хоча чомусь майже всі користували зовнішні... Я його не слухав особисто - кажу по словах... |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 5 Грудня 2013, о 14:41 |
Користувач |
Абсолютно не з метою реклами , хоча такий маю http://multimusic.ru/catalog/brands/lem/falcon.shtml |
bodja bear | 5 Грудня 2013, о 15:35 |
Користувач |
хоча такий маю А як він по якості передачі муз матеріалу? з чим з общеизвесных брендів його можна порівняти по характеру звуку?????Бардзо дзєнькую))) |
Віталій Коваль | 5 Грудня 2013, о 17:59 |
Користувач |
Тема називається - "ROLAND VM3100 Pro відгуки".А не розхвалення других брендів,зрештою і не переконування один одного,чіпляння до слів.Справа в тому,що люди які працюють на даному апараті -хвалять,другі-що не користуються ним ганьблять.Я ж просив,писати про живу ,студійну роботу власників,а не торгашів,перекупщиків та тих кому,аби покозиряти,опустити другого,розхвалити свої знання в звуковій техніці.Зрозумійте-Комусь -Півей,комусь Фалкон,комусь беренджер,дінакорд,Роланд.Переконувати нікого не збирався,тож не переконуйте мене(також не перший рік працюю). Перед тим,як писати коментарі -читайте назву теми. Всім без образ,удачі. |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 5 Грудня 2013, о 18:39 |
Користувач |
прошу писати...про... його недоліки ... от і написали не переконуйте мене так написав би конкретно: "хваліть мій пульт" ...може би хто і хвалив, а так виходить - всім хто не погоджується вхід заборонено
bodja lykovskij тепер про це тільки в іншій темі ... |
Віталій Коваль | 5 Грудня 2013, о 20:28 |
Користувач |
Ну,я зрозувів одне- Миколі,аби полеміку розводити,вчити когось.Я не для того,створив цю тему,тай не хочу сперечатись,бо тим нічогоне доб'єшся,залишусь при своїй думці просто .Дякую за об'єктивні та кретичні коменти та зауваження. |
bodja bear | 5 Грудня 2013, о 22:03 |
Користувач |
А мені здається ,що в когось з дописувачів цієї вітки ,завалялось дома пара- тройка цих роландів от він і намагається їх добряче пропіарити щоб потім по "братськи" їх збагрити обивателю,чи не так пане kovalvitaly?.Проте,це ніяким чином не впливає цілу низку переваг цього достойного девайсу,правда я всеодно його ніколи не куплю, колір не подобається |
Віталій Коваль | 8 Грудня 2013, о 01:33 |
Користувач |
А мені здається ,що в когось з дописувачів цієї вітки ,завалялось дома пара- тройка цих роландів от він і намагається їх добряче пропіарити щоб потім по "братськи" їх збагрити обивателю,чи не так пане kovalvitaly? Ні ,НЕТАК. Я ще раз пишу ,що я не "барига" і не займаюся піаром(на відміну від деяких дописувачів цієї теми).Коли створював тему,я ще його не мав,для чого піарити?Піарити можуть хлопці з Кривого рогу,бо вони ним займаються -продажем маю на увазі,але того не роблять.Я писав не тільки тут,але і в другій темі не мною створеній,бо мав деякі незрозумілості в ньому.Мені чогось дуже дивно з наших людей,один від другого хоче показатися розумнішим,для чого???не для рейтингу часом????того самого піару??? Та будьте простішими.....Ми тут щоб допомогти одне одному ,а не наступати на одні й тіж граблі всім. Щодо кольору мені теж не подобається.(жарт). |
bodja bear | 8 Грудня 2013, о 03:48 |
Користувач |
Ні ,НЕТАК Ну тоді прошу вибачити мене (щиро) А колір дійсно так собі,не жарт)))Радий що ви придбали те що вам до вподоби |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти