Юрко (DJ ... | 24 Вересня 2013, о 17:14 |
---|---|
Користувач |
Igor_Gnativ Підтримую, але не всі працюють повними командами... Тому звукові модулі не всюди доречні... Хоча погоджуюся, сам працюю на Роланд XV-5050 - фору він дасть любій самограйці (по звуках), особливо сучасній))) |
Володимир Боршош | 24 Вересня 2013, о 17:46 |
Користувач |
Повторюю питання - Хтось уже придбав 900-й? Які відгуки?. Ні рек-стійки, ні Roland XV 5050 не цікавлять 98% весільних музикантів. Прохання писати по темі... |
Юрко (DJ ... | 24 Вересня 2013, о 21:31 |
Користувач |
Шановний, ні Roland G-70 ні KORG OASYS також не цікавлять 98% музикантів у цій вітці, тоді чому ж ти сам флудиш, а іншим притикаєш? Нехорошо... Не купив той девайс ще ніхто, бо 600-м ще бавляться і мало знайдеться людей, які готові викинути 20 тисяч гривень на нову забавку... Ігор Гнатів висловив свою думку про той девайс, навіть не думку, а припущення... Я також... А якщо щось не подобається - звернися до модераторів, а не хами людям!!! П.С. Вибачаюся за різке висловлення, але просто накипіло... Усюди повно флуду, а тут просто за фразу носом в г-но... |
vikto | 25 Вересня 2013, о 08:22 |
Користувач |
Шановний, ні Roland G-70 ні KORG OASYS також не цікавлять 98% музикантів Музикантів цікавлять.А от теперішніх ноутбучників ні.Володя не буде кращим за 800-го 900-ий. Хіба па 3-х.Я б не радив міняти Ваші клавіші на 900.Тексти можна носити і на листкаа. а більше в ньому нічого цікавого. Краще бу 800-тий.P.S. Для *Юрко(DJ VIST) незнати грати можна на любих клавішах. |
rura1961 | 25 Вересня 2013, о 09:53 |
Користувач |
Повністю згідний з Vikto, хороші і якісні клавіші, ну і звичайно дорогі. цікавлять лише тих, хто на них постійно грає. А так як на весіллях в основному крутять одні і ті самі пластинки, то дорогий інструмент купувати просто нема потреби. А для вигляду і ПА 50 підійде. |
Spleet | 25 Вересня 2013, о 10:28 |
Користувач |
Не понимаю, как музыкант не может радоваться и стремиться к хорошему инструменту! Ведь каждый мечтал с детства о хорошем баяне, аккордеоне, пианино, скрипке, трубе. саксофоне, гитаре (кто на чем играл). Как только вспомню постоянную смену инструмента (для клавишных сильно влияет научно-технический прогресс). Действительно, именно постоянное улучшенние электронных музыкальных инструментов заставляло стремиться к более современной модели (а не по пословице "Плохому танцору что-то мешает"). Иногда приходилось немного из музыкальных доходов "припрятывать" от жены и копить, чтобы купить более современную модель . |
Юрко (DJ ... | 25 Вересня 2013, о 11:10 |
Користувач |
2vikto, так грати можна на любому, але як правильно сказано - 98% ноутбучників... І ще правильніше сказано - купувати такий прибор заради текстів - нераціонально... Я сам ганяю тексти з листка і скажу вам - не шкодую. Донедавна користувався ПА500, а тепер він мені не потрібен, бо працюю на міді-клавіатурі і модулях, це не дорожче ніж ПА900, але думаю, що по звучанню набагато краще! Погоджуюся із Spleet - так, хочеться кращого інструменту, але його вибираєш по звучанню, коли ти вмієш грати і крутити ручки - ти накрутиш і заграєш, а як того не дано, то ніякий самограй за 100500 грошей не допоможе. А як показує практика (не раз з тим стикався) не всі самі сучасні самограї дадуть якість... Виробники все частіше віддають перевагу і ресурс інструменту на "свистелки и перделки" ("bells & whistles" - в оригіналі) ніж на звуки! Це моя думка і ніхто не зобов"язаний її підтримувати! |
Володимир Боршош | 25 Вересня 2013, о 12:43 |
Користувач |
Із-за таких "для вигляду і РА50 підходить"майже на кожному міроприємстві приходиться доказувати що мій 800-й не для мебелі стоїть. І моєму саксофоністу теж часто приходиться це робити, бо грає з радіомікрофоном і гості часто просять підійти і пограти біля них. Питання зразу відпадають. А 900-й мене і далі цікавить. І нікому не хамлю, я самий добрий і спокійний музикант на Закарпатті. viktо, (він же Вітя) не дасть збрехати. |
rura1961 | 25 Вересня 2013, о 12:54 |
Користувач |
Коли наші весільні музиканти повикидають ноутбуки, коли почнуть створювати повноцінні гурти з барабанами, з басом, от тоді підуть в рух Мотіфи, фантоми, Кроноси! А самограї залишаться для дому, для друзів при якійсь вечоринці. Але щось мені в це не віриться, бо тоді 80% гуртів зникне, бо не всі уміють грати. Та й заробіток впаде. |
Surma | 25 Вересня 2013, о 12:57 |
Користувач |
Знайомий недавно купив цей інструмент. Багато часу на ознайомлення не було, але висновки такі: звучить інструмент "плотно", сподобались барабани, реалістичні звуки (багато різних фішок для якнайточнішої імітації гри на інструменті. Відзначу можливість зміни тональності та темпу mp3 - файла "на ходу" без втрати якості (в межах розумного), запис в mp3 в реальному часі разом зі співом та гармонайзером, який також пристойний. За словами власника, зручний в користуванні, легко редагувати стилі, звуки і т. д. Звичайно, це не те порівняння, але був під рукою РА 50 - і близько не стоїть. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти