Володимир Боршош | 25 Вересня 2013, о 13:12 |
---|---|
Користувач |
Гарно дякую пане Surma, ось цього хотілося почути |
Surma | 25 Вересня 2013, о 13:52 |
Користувач |
|
Юрко (DJ ... | 25 Вересня 2013, о 16:40 |
Користувач |
А як у ньому з клавіатурою? Я маю наувазі тактильно... Клавіатура тяжка чи така ж ватна як у Па50 чи ПА500? |
Surma | 25 Вересня 2013, о 18:06 |
Користувач |
Не така як в РА50 це точно, РА500, нажаль, "мацати" не приходилось. В нього напівзважена, якщо офіційною мовою. В І 30 , як на мене, трохи "тяжча" (тактильно). Може це тому, що в мене І 30.. Якщо направду, я писав, що часу на ознайомлення було небагато, а тому висновки суб"єктивні. Буде більше інформації - напишу |
Віталік Вус | 25 Вересня 2013, о 23:32 |
Користувач |
rura1961:Коли наші весільні музиканти повикидають ноутбуки, коли почнуть створювати повноцінні гурти (...) тоді 80% гуртів зникне Ви проти?Я-ні.Як на мене,нехай оті чортові рахіти,які знівелювали значення слова "музикант" ,зникнуть вже і зараз,а замість них прийдуть нормальні хлопці-весільні DJ.Тоді буде шанс якісно змінити культурний рівень клієнтури:вибір буде на різний смак і гаманець.Хочеш живий гурт-до музикантів,хочеш хорошу дискотечку на весіллі-до DJ,а не до тих дегенератів-псевдомузикантів.Хай зникають. бо не всі уміють грати. Не вмієш-вчися.Не хочеш вчитися-не берися,правильно? Та й заробіток впаде. А чого б він мав упасти?Навпаки:зменшення пропозиції веде за собою підвищення ціни.Елементарна економіка. Surma,дякую за враження.Я також вважаю,що Ра800 є серйозний інструмент,а от Ра900 витвір маркетологів,а не інженерів.Хоча хто його зна,треба щупати.Поки що ніде в наших краях ще не був помічений Ра900. |
Юрко (DJ ... | 26 Вересня 2013, о 08:12 |
Користувач |
Surma, я сам мав і30 - клавіатурою я був повністю задоволений... ПА 500 має досить ватну клаву, а якщо в ПА900 пише, що напівзважена, то вона полюбому краща за 500-ку.
Віталік Вус, як я тебе розумію))) Не всі хочуть вчитися, а нащо))) і так піде)) Та і про хід маркетологів згоден - випустили бюджетну ПА600, треба значить і в верхній ціновій категорії щось випустити... А що, то вже нюанси - взяли ПА800, напакували в нього мп3, всяких ніштяків, які нікому там і задаром не потрібні, вгрохали на нього ціну космічну і PROFIT!!! Ех, ліпше би взяли Трітон і в нього просто додали самограйний модуль... Ото би грайка получилася... |
Surma | 26 Вересня 2013, о 10:17 |
Користувач |
Про клавіатуру І30 я чую тільки схвальні відгуки. А щодо того чи це витвір маркетологів чи інженерів - важко сказати однозначно. Як на мене, є ринок, який пропонує товар і є споживач, для якого цей товар призначений. Що вибирати - це вже справа споживача виходячи із вподобань, фінансових можливостей і т. д. Пройде трохи часу і побачимо, вдала модель чи ні. От РА 600 запустили з потужною рекламною кампанією, а стрімкого поширенння його серед споживачів я не бачу. Хоча це так, лірика.... |
rura1961 | 26 Вересня 2013, о 10:34 |
Користувач |
Шановний Віталій Вус! Я повністю тебе підтримую, ти просто удосконалив мою думку! Хтось схоче живу музику, хтось схоче DJ, вибір за клієнтом. От тільки ці фанерні метастази зайшли дуже далеко, івивести їх ой як важко! |
Юрко (DJ ... | 26 Вересня 2013, о 11:54 |
Користувач |
Surma - я сам хотів купляти ПА600, але вирішив почекати, як він себе проявить з часом... Поки нічого такого, що би мене переконало я не почув. Те саме стосується ПА900... Напевно тому і вони такі і непоширені - люди чекають на результати тестування часом...
|
Surma | 26 Вересня 2013, о 12:33 |
Користувач |
100% |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти