Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Korg PA-900 ( новинка 2013р.)
Korg PA-900 ( новинка 2013р.)

В мене па-800.Після ньго тільки па3х.Навіть па2 не те.Сам особисто порівнював.

А хіба в Ра2ХРго і Ра800 не ідентичні по начинці?

Ех, ліпше би взяли Трітон і в нього просто додали самограйний модуль... Ото би грайка получилася...

Так і зробили,получився Ра1ХРго.

Можливо, ПА2ХПро слухав і навіть лабав, а от на ПА1ХПро не працював, тому не можу порівняти...

Почти .Але є фантом на мікрофон, трошки кращий інтерфейс, клавіатура і тд.Попробуйте *па3х* Це самограй і синтезатор вкупі.Семлерна память (хто знає що це таке) розширюється до 512Мб.Так що звуки можуть бути любі і максимально приближені до реальних.

А розширюється яким макаром - ставиться картка пам"яті чи планка оперативки? І скільки там наборту семплерної пам"яті?

256 рідна плюс додатково карта 256.Якщо є питання по ньму 0507604315 Віктор. В ютубі (Vasile Grin) Там грає па3х.

Ех, ліпше би взяли Трітон і в нього просто додали самограйний модуль... Ото би грайка получилася...

Так і зробили,получився Ра1ХРго.

То є справді так, можу підтвердити, а з Pа800 порівнювали Pa1х prо  лоб в лоб, і власник 800-го погодився, що він звучить "пластмасово" в порівнянні з 1х про.

скажіть хтосб чи є в ньому як і в 600 сонг бук для живої лаби???

Так, є!

Читаю вітку, і знову купа флуду в сторону живої чи мертвої лаби! Вже надоїло хлопці чесно! Майте повагу до топіку! Куди хто не кине - все зводиться до того "плачу" про живу гру! Та зрозумійте люди добрі хто як вміє тк і грає і коштує і клієнта свого має! Вже набрид один і той самий стогін! Шановні колеги ПРОШУ ВСІХ майте повагу до топіку на форумі! Про 900 скажу небагато має у мене один знайомий дуже хороший музикант старої закалки Папіж Назар! Задоволений ним просто на всі 200% як він каже! Не шкодує ні копійки за нього потрачених! Чомусь я йому довіряю просто зі слів... До того мав той "ПЛОТНИЙ"  І30    ))))...

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти