unclehaphap | 29 Листопада 2013, о 16:52 |
---|---|
Користувач |
Як це не йдеться? Назва теми: Midas Venice F-16 чи Presonus StudioLive 16.0.2 Igor_Gnativ 28 Листопада 2013, о 19:08 написав: Не хочу розчаровувати власників Мідасів но їхні пульти легенько відходять в історію.І дуже жвидко знецінюються. Я лише хотів уточнити, чи не є це піаром без достатнього обгрунтування.
Це не є особливістю MIDAS. Всі речі знецінюються.
Ми ж не в соціальних мережах, де за кожну фотку чи інший заповнений параметр профілю дають пиріжок з полички.
Одну голову я вже виростив, нащо мені дві? Йти по вулиці і співати дуетом? :)
Спасибі, стараюсь... :) |
Юрко (DJ ... | 29 Листопада 2013, о 16:56 |
Користувач |
|
Yulianovich | 29 Листопада 2013, о 18:02 |
Користувач |
Ігор Гнатів, а ну покажіть де Мідаси по 800$ продають? |
SHARIK | 29 Листопада 2013, о 20:09 |
Модератор |
Yulianovich Ігор Гнатів, а ну покажіть де Мідаси по 800$ продають? Не забудьте і мені адресу скинути..... Здав би сє....
|
Віталік Вус | 29 Листопада 2013, о 22:18 |
Користувач |
Дядько Хапко:Та й колеги по цьому топіку Yulianovich та Юрко (DJ VIST) підтвердять, що я є реальною фізичною особою :) Мене забув. Igor_Gnativ і мені MIDAS за 800 би згодився.Збираюся скидати свій YAMAHA.А тут АКЦІЯ!Адресок черкніть,за корисну інформацію готовий підкинути грошиків. |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 30 Листопада 2013, о 00:01 |
Користувач |
Ладно хлопці виручу я Гнатіва - знаю де переховується замаскований в "другом обличии" старичок майдас( за 800$ !!! ...) ...що черги вже нема |
Віталік Вус | 30 Листопада 2013, о 00:37 |
Користувач |
замаскований в "другом обличии" старичок майдасс Це ж як? |
Yulianovich | 30 Листопада 2013, о 00:43 |
Користувач |
Віталік, та у пості 28 Листопада 2013, о 21:42 вже писалося. Неуважний ти... |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 30 Листопада 2013, о 00:46 |
Користувач |
"нє спєша" ...для початку ти скажи - ти перший в черзі чи може того ... задню і по газам. а Yulianovich как "всєгда" не в курсі (ні втин ні в ворота ) бо інтернет йому нічого не видав ... та і замолодий він, щоб знати , що таке ранній майдас |
Віталік Вус | 30 Листопада 2013, о 00:56 |
Користувач |
Залежить від того,що ви відповісте на моє запитання.Бо я тут послухав вас і вже приглядаюся до МСХ.А про замаскований в "другом обличии",то мене заінтригувало... Yulianovich,все одно не зрозумів...Ткніть носом мене,нездогадливого,чи що... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти