MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 30 Листопада 2013, о 01:13 |
---|---|
Користувач |
МСХ хороший вибір , особливо враховуючи його ціну і це не рояль в кущах (тіПо я зараз виставлю на продажу) ,а це вердикт прокатчика і представника торгової фірми муз. апаратури, який був змушений "между нами мальчиками" признати такий конфуз. Але мова про інші дещо кращі пульти ... давайте чуть почекаєм і дамо шанс "гугельним знатокам".
|
Віталік Вус | 30 Листопада 2013, о 01:31 |
Користувач |
Збережемо інтригу?Нехай так,самому цікаво хто що добавить. |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 30 Листопада 2013, о 06:27 |
Користувач |
Хлопці то не шутки - юляновича вже шіснайціть годин не видко...Ігорку плюнь на той гугил і вийди трохи свіжого повітри хлебни ...ну не знаєш ти всьо ну і шо , а во я не всьо знаю і не переживаю. Поставсє до того по фільозофски і возрадуйсє - видів же ж ти в своєму "музикальному житі" дві пари войсовских голосників ...ну і шо шо вони були мотані , як кажуть нуби ( термін витягнутий з повного зібрання творів Yulianovich) - ЕЛЕКТРОВОЙС він і в Африці ...перемотається.
. |
Юрко (DJ ... | 30 Листопада 2013, о 09:33 |
Користувач |
Віталік, не ти один на МСХ задивляєшся. Я тут надумав своє скинути і прикупити... поситав відгуки та і Микола Деменцевич розказував - кажуть апарат зло, і неважно, що старенький... |
Igor_Gnativ | 6 Грудня 2013, о 19:57 |
Користувач |
Є пропозиція організувати виїздну біржу 8.12.2013.в Києві на майдані там всі теми неспішно обговорим.Хто за відгукніться. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти