Віталій Коваль | 16 Квітня 2017, о 17:12 |
---|---|
Користувач |
Христос Воскрес!Хочу до своєі аудіотехніки придбати фантом перехідник,може в кого завалявся,або знає де продається за адекватну ціну,бажано рідну. |
Любомир Жила | 25 Липня 2017, о 16:53 |
Користувач |
Придбав на Амазоні новий AKG C419 - прекрасний мікрофон. Усім рекомендую. |
shadow08 | 4 Листопада 2022, о 17:47 |
Користувач |
Всім Слава Україні. Є мікрофон прищепка Superlux.Треба підзвучити цимбали.Деколи сакс.Є сам мікрофон.Дайте хтось розпайку,щоб підключити до пульта з з міні канон 4 піновий на простий канон в пульт. І порадьте радіо базу до цього мікрофона.Пробував базу AKG,не працює.Бо в трансміттері 3 пінове гніздо.Мікрофон має 4 піновий штекер.Треба знати який з 4х дірок синал і який маса. Наперед дякую. |
Гринів Міша | 5 Листопада 2022, о 21:36 |
Користувач |
Напевно Вам потрібно: Перехідник XLR-F to XLR-M Prodipe AD-TA4F
|
shadow08 | 8 Листопада 2022, о 20:02 |
Користувач |
Дякую міша.Все правильно.Але справа в тому,що маю ці всі штекери. Треба запаяти лише.Шукаю розпайку. Віталій Коваль вище писав,що вже робив таку операцію з цим суперлюксом.Може поділиться. |
Гринів Міша | 9 Листопада 2022, о 10:32 |
Користувач |
Як маєте Ел.Адрес,то напишіть.Як зможу перешлю картинки з підключеннями.Може щось підійде,але консультуйтеся із спецами!!! |
Віталій Коваль | 16 Грудня 2022, о 20:50 |
Користувач |
shadow 08 Суперлюкс має три жили в кабелі? Краще б ви дали фото вашого мікрофону,просто перепаяти з міні xlr на великий нічого не дасть,потрібен перехідник. По скільки в даний час рідко буваю на цьому ресурсі,то краще наберіть мене 0977011295 і я вам поясню як зробити. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти