pete fedyshyn | 20 Січня 2015, о 16:53 |
---|---|
Користувач |
В живу грати можна десь в будинку культури, а не на халтурі. Звісно, якщо замовник плотить так, що музиканти не може відмовитися від супер-сумми, то чого б і не грати!!! Все як я і казав!!!! Безнадійно! |
unclehaphap | 20 Січня 2015, о 16:58 |
Користувач |
Поправте, будь ласка, назву теми - як мінімум, тут немає некрофілів, які грають в неживу, максимум - "Наживо, живцем"... |
bodja bear | 20 Січня 2015, о 18:30 |
Користувач |
Чув ,від достовірних джерел,що десь далеко далеко в недоступних гірських районах Трансільванії ,ще лишивсях один єдиний гурт який грає "в живу" по весіллях...То ще кажуть що після того як той гурт прийде на весілля і заграє (в живу) всі гості помирають а молода з молодим стають вурдалаками і потім віками блукають по горах та смокчуть крових з незайманих дівиць...!!! А ви кажите в живу ,в живу.... Юліанович, Анкил,Піт., майте розум,думайте шо кажите!!!! хочите шоб і до нас таке прийшло???? П.С. нічо шо я так фамільярдно |
Анатолiй | 20 Січня 2015, о 21:08 |
Користувач |
Безперечно погоджуюсь - "Грати в живу" є жаргон. який тут на сайті постійно вживається. Написав так тільки, щоб "не портити" прийнятої тут нелітературщини :-) Безперечно, що правильно "Наживо", але "зацепило" саме така назва теми :-) Щодо деяких попередніх висловів, то думаю, що таким терміном саме у музиці цього жанру позначено НЕ використання під час виступу автоаккомпаніменту, міді-файлу секвенсора або мп-3 фонограми. Даже викорисання Drum-машини теж вже порушує принцип гри наживо (інтерактивно, якщо бажаєте :-))
.
|
ZZ2000 | 21 Січня 2015, о 00:17 |
Користувач |
Та щоб заграти наживо, так потрібно ЯК МІНІМУМ ВМІТИ ГРАТИ на якомусь інструменті, а ще власне, по-справжньому відчувати задоволення від самого процесу гри своїми руками на своєму інструменті, від звучання свого живого інструменту, а це саме те про що забувають (якщо взагалі колись знали що то таке), деякі як каже Yulianovich, з "пінгвінів"... А який же може бути кайф від круто злабаної НЕ ТОБОЮ партії у фанері? Особливо коли ти володієш тим же інструментом, а зіграти так не можеш... То не кайф, то жаба товче в груди... |
SHARIK | 21 Січня 2015, о 09:38 |
Модератор |
Анатолiй Даже викорисання Drum-машини теж вже порушує принцип гри наживо (інтерактивно, якщо бажаєте :-)) Трохи дивне трактування.... Чи Ви вважаєте чим більше шейкерів, палиць дощу і другої "байди" на халтурі дійсно " оживить" колектив?
|
Анатолiй | 21 Січня 2015, о 09:40 |
Користувач |
Трохи дивне трактування.... Чи Ви вважаєте чим більше шейкерів, палиць дощу і другої "байди" на халтурі дійсно " оживить" колектив? Ні, я мав на увазі, що має бути реальний барабанщик |
Yulianovich | 21 Січня 2015, о 10:35 |
Користувач |
Вважаю що драмашина робить музику монотонною, нединамічною. Її ідеальна рівність метру може викликати нудотливе відчуття. Грати під драмашину це як прив'язати себе до воза. Мусиш пересуватися чітко разом з ним. Ансамблеве виконання якраз передбачає спільну передачу емоцій через подання музики. (Соррі що замудро). Які там "емоції" в драмашини, коли вона "валит гі танк", рівнонько і без динамічних віддтінків. Розумію що коли нема драммера, а грати хочеться (я тут навіть і не про заробляння грошей), то ця "скриньочка" має місце бути, як варіант. |
Анатолiй | 21 Січня 2015, о 11:02 |
Користувач |
|
unclehaphap | 21 Січня 2015, о 11:30 |
Користувач |
Проти живого барабанера нема що казати, лише хочу сказати, що технологія Human Feel у Роландах R серії - крок вперед до "оживляйтингу". |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти