bodja bear | 23 Січня 2015, о 16:06 |
---|---|
Користувач |
За стіл і не думайте лізти,це є свинство Я б після токого коментарію...культурно послав би такого замовника на х... на донбас... І про яку повагу, гідність чи достоєнство ви говорите??? Та той замовник до вас віднісся гірше як до пса бездомного...і чітко вказав ваше місце.. |
Тiнь | 23 Січня 2015, о 16:18 |
Користувач |
Я його в душі так і послав. Треба було зібратись та поїхати додому??? Якби він сказав це при комусь постороньому, я б поїхав звідтиля, а так я сприняв його як не адеквата. Та хай йому грець. Я своє діло зробив на всі 200. |
unclehaphap | 23 Січня 2015, о 16:25 |
Користувач |
Ми вже це на форумі раз довго обговорювали, немає змісту знову це перемелювати, ще й офтоплячи в невідповідній темі... |
bodja bear | 23 Січня 2015, о 17:07 |
Користувач |
Треба було зібратись та поїхати додому З вашо допису я зрозумів що цю фразу вам ще при замовленні вашого колоктеву виплюнули...А якщо так ,прямо на весіллі,то навіть незнаю...напевно би зїздив кудись поїв і повернувся би на весілля ....але господарю би всетаки сказав шо справжня свиня він...після того як він розрахуються |
Тiнь | 23 Січня 2015, о 17:29 |
Користувач |
Так і було. Добре,що поряд бабушки пиріжки продавали. А говорити щось, то я нічого й не казав нікому. Так як я вже говорив, зараз воно вже ввійшло в моду. На селі все по іншому, люди напевно інші, приємні . Але нажаль халтур на селі майже й немає. Тай села вже неті. |
DJ | 23 Січня 2015, о 23:51 |
Користувач |
Бувало таке що нам офіціант приносив в кінці рахунок.Те що нам вони поставили на стіл і приходилося платити.І куди вже дінишся як хазяїна нема вже. |
ZZ2000 | 24 Січня 2015, о 14:19 |
Користувач |
Офіки молодці, віртуозно вас просто тупо розвели на бабки. І я вам скажу що й правильно зробили. Халтура закінчилась, марш розхідний відлунав - змотуй по-бистрому свою шнурву і вали додому, нічого там розсиджуватися. А якщо все-таки напало те непереборне бажання на останок "з кіньми побалакать пару грам" то завезіть апарат додому і присядьте в найближчому генднелику та й "общайтесь" хоть до слідуючої халтури, ніхто заважати вам не буде... А взагалі то свою забаву останнім залишає хазяїн з хазяйкою, а не лабухи які потім не знають з ким виниклі питання виясняти... Прошу вибачення у модерів за офтоп і думаю що всі дописи які не стосуються даної теми слід перенести у відповідну тему... |
pete fedyshyn | 24 Січня 2015, о 14:56 |
Користувач |
Для тих хто плаче, що не платять, тому ми не граєм. Товариша однокурсник, їх грає семеро, платять їм 2000$. https://www.youtube.com/watch?v=R3sd9R8o6kM https://www.youtube.com/watch?v=ZdnF9-nBrZI P.S. Їм платять, а вам ні, бо вони працюють, а ви ні. |
ZZ2000 | 24 Січня 2015, о 15:37 |
Користувач |
З задоволенням переглянув ролики. Класна команда, яка дійсно працює вживу на забаві і вартує тої ціни! Дуже шкода що не всі замовники можуть дозволити собі замовити таке дійство на свою забаву... |
Тiнь | 25 Січня 2015, о 13:54 |
Користувач |
Також переглянув з задоволенням. Молодці, справедливо відробляють 2000 долларів!!! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти