electromuzik | 30 Березня 2015, о 13:21 |
---|---|
Користувач |
На сьогоднішній день жива музика на весіллях - це ведення "Слона" від хати до церкви і від церкви до бару, ведення співу за столом. Зрозуміло що коли по вулиці йде весілля і грає акордеон, скрипка, саксофон і бубен то немає людини в якої не склались приємні враження - все ж таки не кожен день почуєш живу музику.А я памятаю ті весілля коли не було ще мікрофонів , просто бубен, труба. саксофон , акордеон , скрипка а заспівували тоді слова куплету танцюючі гості.І перші підсилювачі як хто памятає то були " Райдуга 25" потужністю 25 ват один мікрофон на всіх по центру а з колонки такий потужний звук пер що можна було аж вухо прикласти. |
Yulianovich | 30 Березня 2015, о 17:33 |
Користувач |
Таке тлумачення розкажіть замовникам які платять до 2 тис. у.о. за послуги гуртів "Бандіт", "Рімейк", Лео Сіті", "Фіра", "Orchestra Vito", "Jam", "Жуки". Бо перелічені гурти подібних послуг чомусь не надають.
|
Віталік Вус | 31 Березня 2015, о 12:08 |
Користувач |
Бо перелічені гурти подібних послуг чомусь не надають Шо не купляється за гроші-купляється за ВЕЛИКІ гроші . |
Yulianovich | 31 Березня 2015, о 16:06 |
Користувач |
Тільки не в цьому випадку. Хто замовляє музло за 2 штуки в пішій весільній процесії разом з VIP-гостями йти не буде. Та і розважають гостей за столом професійні ведучі і запрошені артисти, а не "музикантияківсьовміют" . |
electromuzik | 3 Квітня 2015, о 17:53 |
Користувач |
"музикантияківсьовміют" Наприклад в складі мого гурту є тамада суто для ведення весілля, яка вміло підбирає сучасний матеріал і проводить весілля не так як ті "професіонали" старі пердуни зі своїми дурацькими старомодними поздоровленнями(часто працював на весіллях у Львові і чув тих придурків).А на рахунок VIP колективів, чув я таку історію, все весілля було в шоці! Так, професійне виконання,якісне звучання але то за словами гостей був концерт, а вони прийшли на весілля і хотіли забави - а забави не було! Молодь взагалі їм по барабану, вони хотіли Дзідзя а Дзідзя їхнього не було і вони сказали фе Тож треба," супер гурт" - а в кінці весілля молода в сльозах! Палка має два кінці. П.С. Це у Львові вони "VIP-гості" а по селах де є тоже їхня родина то йдуть з усіма гостями в пішій процесії як миленькі! платять до 2 тис. у.о. за послуги гуртів "Бандіт", "Рімейк", Лео Сіті", "Фіра", "Orchestra Vito", "Jam", "Жуки".Ці замовники взагалі в музиці не розбираються, їм важливий тільки пристиж. |
Yulianovich | 3 Квітня 2015, о 18:26 |
Користувач |
Знайома риторика... electromuzik, Ваш колектив працює без фонограм?
Нескромно може питати, але скільки Вам років, electromuzik? |
electromuzik | 3 Квітня 2015, о 19:16 |
Користувач |
Скоро 50 родився я і дитинство провів у місті Львові де і родини пів міста.Пізніше батьки мої переїхали в містечко Миколаїв (30 км біля Львова).Бувало так що весь сезон -тільки Львів. Можу порівняти весілля у Львові і наприклад в селі Гірське Миколаївського району.В Гірському це дійсно весілля з усіма традиціями, багатим колоритом національного Українського весілля а у Львові - це так собі просто вечоринка. На рахунок виконання- тільки заможні і заробітчани можуть собі позволити дорогу музику а що робити пересічному Українцю який з ранку до ночі паше на фермера в селі або в містечку на підприємця, заробляє копійки то що йому весілля своїй дитині не робити.Чи може я повинен працювати на всіх весіллях тільки в живу і брати однакові гроші.Є весілля на 200 чоловік а працював я і на чоловік 35.Це як в магазині: є салямі а є чуть дешевше копчена домашня а ще д ешевше варена, сардельки і найдешевша ліверна. Який замовник - такі гроші.І склад мого гурту в залежноті від даного замовлення - від двох до пяти чоловік. Але коли працюю в двійку то обовязково тамада і я. Тому і використовую гармонайзер.І не кожен відпрацює весілля по музиці один, хто працював той знає. На рахунок фонограм - роки працював вживу.і знаю що це таке. А що музиканти використовують фонограми то результат нашого з вами такого "гарного" життя яке нам уготовила наша верховна зрада , довела народ до зубожіння і не дивно що в тих умовах музиканти в більшості працюють так.https://youtu.be/xKzl7I7YVgY П.С. Музиканти використовують фонограми на весільній роботі - це непрофесійно, а на концерті "Народні артисти" виступають під фонограму і косять дуже великі бабки - то це нормально. |
Yulianovich | 3 Квітня 2015, о 20:03 |
Користувач |
Угу. Гірське - New Ivasyuki, а Львів - Пирлівка. electromuzik, тут не Однокласники і не Вконтактє, тутка всі грают по весілльох і "всі в тАнку" (хто менше, а хто більше). А то про українські традиції під фонограми в Горуцькій (Гірське)... якось несерйозно. Автентичні весілля існують тепер хіба як етно-вистави для туристів.
Оригінальна версія, це вже щось нове! ВР винна що наплодилось "пінгвінів". Хто хоче і вміє працювати наживо, той це робить. А ці всі пояснення... Десь на глибині форуму є кількарічної давності теми про "наживо". Аргументи в "караокерів" і далі одні і ті ж, а от команд "безфанєр" все збільшується і збільшується. Мабуть від зубожіння))).
|
SHARIK | 3 Квітня 2015, о 21:15 |
Модератор |
Я теж виСКАЖУСЯ про Багатого і Бідного УКРАЇНЦЯ... Так є ті хто приїхав з заробітків може позволити собі більш розкішну забаву,але за те що Він плотить,Він вимогає якісної роботи від всіх - від шеф кухаря до офіціянта, втім числі і музика. А збідований замовляє відео (600),тамада (400),музика (200) кухарка (100) і на решту грошей купить фату,палену горівку,продукти, від яких половина гостей до ранку срачку дістануть - але всім буде хвалився, яке він зробив ВІСІЛЄ...Якось так.... |
SHARIK | 3 Квітня 2015, о 22:23 |
Модератор |
Електромюзік...Після перечитаних Ваших дописів, особливо про професійного тамаду в колективі, в мене складається про Вас думка, що Ви більше продюс і інпресо, чим весільний лабух.Може я і помиляюсь. Але мені пасує,коли в колективі є добрі лабухи. А Юліанвич добрий лабух,хоч не молодий,але не "пердун",бо топтав сцену першої "Червої Рути".А я був лиш глядачем. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти