electromuzik | 20 Березня 2015, о 22:32 |
---|---|
Користувач |
Це спочатку вони прекрасні а коли пройде трохи часу і ти зрозумієш що це зовсім не так! |
yuralabgitara5 | 21 Березня 2015, о 19:37 |
Користувач |
elekromusik нас меншість,мені відразу писок заткнули |
yuralabgitara5 | 21 Березня 2015, о 19:53 |
Користувач |
elekromusik нас меншість,мені відразу писок заткнули |
Віталік Вус | 21 Березня 2015, о 20:40 |
Користувач |
А чого ж не так?В моєму РаХ є семплер:можливості обмежуються лише обсягом пам'яті...Я не правий? |
electromuzik | 22 Березня 2015, о 14:46 |
Користувач |
Сину ти якби грав в гурті складом в 5 чоловік наживо то ти тоді б зрозумів що таке музика а самограйки - то є як колись висловився професійний музикант - магнітофон! Мається наувазі по якості звучання. |
klavishko | 29 Березня 2015, о 13:53 |
Користувач |
Yamaha PSS-51 для мене особливий інструмент, бо це була одна з моїх здійснених підліткових мрій :) Купила її в 1993 році протестанська церква, прихожанином та музикантом якої я був, і інструмент був у моєму повному розпорядженні.
Найяскрівіші спогади того часу - граєш на тембрі електропіано 05 якусь лірично-побожну пісню, випадково зачіпаєш випадково пальцем рожевий пед, на якому по дефолту стояли звуки диких звірів і.... рик дияволя в церкві! Опа!! : ))))
Пару років тому купив собі такий заради спогадів за 50 долл, тепер діти бавляться :)
|
pete fedyshyn | 29 Березня 2015, о 17:11 |
Користувач |
Сину ти якби грав в гурті складом в 5 чоловік наживо то ти тоді б зрозумів що таке музика А пафосу, то скільки, пафосу, тату!!! electromuzik, тебе звати не Пол Маккартні? і не Джордж Бенсон? Може покажеш свої Греммі? Тут багато хто грав і грає наживо ( і з Роландом Д50 теж) і в курсі шо таке музика. А самограї дійсно є з хорошим звучанням (я не про ПСС51) P.S. Вибачте не стримавсі.... |
electromuzik | 29 Березня 2015, о 19:27 |
Користувач |
А я думав що в живу грають одиниці. Помилився.Тепер ніхто не використовує самограйок та драм машин а живу ударну установку. |
Богдан Іванишин | 30 Березня 2015, о 01:39 |
Адміністратор |
Тепер ніхто не використовує самограйок та драм машин а живу ударну установку. Во, я використовую самограй ))) То шо від того я втратив свою профпридатність як музикант з вищою освітою і стажем в 17 років?? Цікаве ствердження.... |
electromuzik | 30 Березня 2015, о 12:55 |
Користувач |
Жива музика і самограй - речі несумістні.Самограй- три пальці зліва два пальці справа і вся " жива" музика і то є професіоналізм. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти