Віталік Вус | 2 Травня 2015, о 20:03 |
---|---|
Користувач |
То ви є власником Юпітера80,я правильно розумію?Ого,а демки є (власні,звичайно ж)?Інтрига...
|
electromuzik | 2 Травня 2015, о 22:14 |
Користувач |
Вибачаюсь , я не в тему написав. Років 5 тому я ночами юзав арпеджіатор в своєму Roland gw8 але Jupiter це є те що треба. ПС. Арпеджіатор для живої лаби при сучасних речах дуже актуальний але чомусь про нього на форумі не згадують, отже не використовують. |
pete fedyshyn | 2 Травня 2015, о 22:41 |
Користувач |
Все йде в перед... час змінюється і сучасна музика базується на сучасних синтезаторах в яких хороший арпеджіатор, наприклад У вас дуже специфічна уява про "сучасну" музику. Та нічого особливо спільного не має сучасна музика, ні з сучасними синтезаторами ні з арпеджіаторами. Ці фічі потрібні для саунддизайну, бо може економити час. але Jupiter це є те що треба Порівняйте ціну нового jupiter 80 і старого jupiter 8 і розкажіть нам про сучасні синтезатори |
Yulianovich | 3 Травня 2015, о 00:21 |
Користувач |
+5
|
unclehaphap | 3 Травня 2015, о 01:13 |
Користувач |
Всі хлопчики ночами юзали свої арпеджіатори, але мало хто в тому зізнавався. Ріспект! |
misha 94 | 3 Травня 2015, о 13:38 |
Користувач |
|
Микола Петрів | 16 Серпня 2015, о 11:10 |
Користувач |
Зараз граю на Ямаха 1500...Хочу брати Корга ПА 500 |
bodja bear | 16 Серпня 2015, о 22:55 |
Користувач |
Ночами юзав свій арпеджіатор, граю на ямасі,хочу брати ПА... Дьтько Хапко вірно підмітив одні пошляки на сайті...)))) Але хлопаки прошу на мене сі не гнівати,я особисто не бачу нічого поганого в тому ,щоб в вівльний час поюзати свій арпеджіатор,чи взяти кого тобі хочеться...Це насправді є дуже класно коли можеш реалізувати свої бажання в матеріальну форму...і вже зовсім не цікаво грати на тому що не хочиш, чи юзати чужий арпеджіатор... Мир ,дружба ,жвачка, всіх люблю всіх цілую,жартувати аби не хорувати..... |
DJ | 3 Вересня 2015, о 17:09 |
Користувач |
korg pa600 1 місце.(7 шт).......Roland gw-8 2 місце (3 шт)......3 місця-(2 шт ) Korg Pa 1x pro -Roland D-50 -Roland G-70 - Solton ms-50 - Ketron sd-1 ! |
unclehaphap | 3 Вересня 2015, о 17:15 |
Користувач |
Не голосували - 10500 уч. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти