Jd | 7 Грудня 2015, о 17:05 |
---|---|
Користувач |
В каждого старшого колективу є свої колеги !І який буде завжди тягнути один одного. Поломався наприклад вас пульт -і хто вас виручить -тамада -бо вона зможе вам допомогти тільки більше ніхто-і то ви їй повині допомагати-Бо внас так завжди обєднуються тільки в біді |
Вячеслав Нашемпа | 7 Грудня 2015, о 23:59 |
Користувач |
я також хотів написати про таку ж ситуацію,коли Ви на халтурі закотили ведучій гарну ціну,вона відмовилась від ваших послуг і поставила все своє,але посеред весілля у вас щось гавкнуло,і тоді сама гидка маруська як у казці стає принцесою,або ж ви з самих крутих музикантів стаєте всім тим що починається з букви Х і букви Г,і всі від молодих до хлопчиків шмаркачів хочуть вам це повідомити,а в маруськи почуття "кровної помсти" зразу виросло до доларів 200. |
Сергій Сушанський | 8 Грудня 2015, о 00:52 |
Користувач |
Шановні колеги, від цього ніхто не застрахований і наведена вами ситуація може трапитись навіть тоді, коли немає тамади, і що???? тоді ви самі автоматично стаєте як ви висловлюєтеся "всім тим що починається з букви Х і букви Г, і всі від молодих до хлопчиків шмаркачів хочуть вам це повідомити і т.д" тому не пишіть дурниць це по-перше, а по-друге, де ж сам "топікстартер" чому не підключається до нашої письмової бесіди, може це і є тамада .... |
Вадим | 8 Грудня 2015, о 01:50 |
Користувач |
Повністю ще раз підтримую позицію Сергія !!! В такому разі,шановні, за 25 років моєї праці, я вожу з собою дешевий пульт та дешевий підсилювач, що би можна було долабати в такому разі халтуру, і наср@ти мені на самий чубок велику пупу тій томаді, що б я в неї щось просив. А з таким макаром в наступному разі будете щей і операторам камери та фотіки купувати, бо вони теж приїхали ,,відєтєлі,, працювати. Майте своє ,,Я,,і поважайте себе, та будете не на ,,Х,, та ,,Г.., а будуть вас поважати як спеціаліста який відповідає тільки за свій труд. І грайте весь репертуар, а не діліть на український та російськомовний репертуар, бо ті пі@дуни та брехуни тільки тут лапшу нам вішають, а самі лабають і те і друге. Побільше Вам шановні (чуєте??? ШАНОВНІ !!!! ) колеги халтур та менше поганих та некоректних ситуацій !!! |
Сергій Сушанський | 8 Грудня 2015, о 02:14 |
Користувач |
KORG-I30. - ПІДТРИМУЮ,В 10-ку!!!!!!!!!!!! поважаю людей справедливих, а не тих які соплі жують, може справді як висловився KORG-I30 "в наступному разі будете щей і операторам камери та фотіки купувати, бо вони теж приїхали ,,відєтєлі,, працювати." ага, а коли буде перерва, то можна помити посуду, підлогу, зробити легенький ремонт хати батькам наречених, вони ж вас замовили і заплатили гроші як-не-як, - гидота. Доречі, у мене скоро халтура, може хтось погодиться дати свій апарат полабати, (безкоштовно) ауууууу писаки!!! |
ZZ2000 | 8 Грудня 2015, о 11:42 |
Користувач |
Вячеслав Нашемпа, класна ава А по темі то вважаю, що і обговорювати практично немає чого бо ясно ж і так, що якщо людині тре копати то вона бере свою лопату та й копає, а не має лопати - то купує собі лопату та й копає, а шкода грошей щоб собі купити то бере чужу лопату в прокат та й копає, та й взагалі, коли людина дійсно хоче то робити сама, чому ж не підсказати їй по дружньому де ту лопату взяти і за скільки... А от таких котрі стараються свою роботу під шумок зробити чужими руками та за чужий кошт то дійсно гнати к пуям зі своєї пісочниці... |
Вадим | 8 Грудня 2015, о 14:25 |
Користувач |
може хтось погодиться дати свій апарат полабати, (безкоштовно) ауууууу писаки!! Ну та що там ???? Людина просить апарата безкоштовно, ну то де ви всі ????????? Що, маєте великі напевно дупи в які язики поховали??? |
Вячеслав Нашемпа | 8 Грудня 2015, о 22:27 |
Користувач |
Людям які я упевнений що з розузом і тямою до обладнання без проблем дам |
Сергій Сушанський | 9 Грудня 2015, о 00:34 |
Користувач |
Вячеслав Нашемпа - дякую, що не відмовили:)))) я думаю, що за 25 років музичної, та 10 весільної практики "розум і тяма" давно присутні. Підтримую комент - ZZ2000 |
Вадим | 9 Грудня 2015, о 06:44 |
Користувач |
Добре Сергію,що я казав що зараз будуть нападати НЕуки, але бачу,що злякалися все-таки цього слова та правди , бо пишуть справжні музиканти а не ті коршуни-бездарі. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти