Юрій Бульбах | 25 Липня 2010, о 12:09 |
---|---|
Модератор |
Для звантажування мінусів ви повинні бути зареєстровані і залогінені. Якщо не виходить, спробуйте іншим браузером, на іншому комп'ютері. Якщо все ж не получиться, стукайте в скайп: y.bulbah |
Gocan | 1 Серпня 2010, о 21:01 |
Користувач |
|
Olgacheremshyna | 17 Вересня 2010, о 23:42 |
Користувач |
Пане адмін я неможу прослухати мінусовки в чому проблема; ? плеєр на сайті не працює вже 3 день як нам бути ??? допоможіть |
Olgacheremshyna | 18 Вересня 2010, о 00:04 |
Користувач |
Дорогі Львівяни щиро дякуємо за сайт minus.lviv.ua Українцям які знаходяться за межами України він просто необхідний. Дуже важко знайти Українські мінусовки в США Чикаго і ми Українці вдячні безмежно. Творчих вам злетів Гурт Черемшина Чикаго США |
Юрій Бульбах | 18 Вересня 2010, о 00:17 |
Модератор |
Спробуйте інший браузер. В Firefox точно працює. |
Василь | 23 Січня 2011, о 19:51 |
Користувач |
Дуже приємно чути гостей із США,хай Вам Бог допомагає! |
Yulianovich | 25 Лютого 2011, о 15:54 |
Користувач |
Не подобається вигляд форуму. Несистематизовано все. Багато тем, а мали б бути розділи. В розділ "Вільне спілкування" сміло можна помістити теми: "Вітаємо", "Весільні традиції", "Горло наша проблема!!!!!!!!!", "Гуморески", "Трагедія", "Традиції музикантів України", "Цікаві пригоди і нестандартні ситуації". |
Василь | 6 Березня 2011, о 17:39 |
Користувач |
З Різдвом Христовим!..........мабуть пора новорічні і різдвяні вітання зняти з головної сторінки. З повагою Василь. |
Yulianovich | 10 Березня 2011, о 18:30 |
Користувач |
Згідний з Василем. Портал має доволі розхристаний і несформований вигляд. Шкода ... |
Yulianovich | 26 Березня 2011, о 23:51 |
Користувач |
Не подобається що незрозуміло хто модерує портал. (Я знаю, але скажу що роботи їх крім Назара і Юрка я небачу. Враження що решта такі собі "весільні генерали"). Не прикріплені і не вказані модератори по розділах. Нема екстренного зв'язку з модераторами. Нема систематизації форуму. Нема прикріплених тем. Нема FAQ. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти