Дорогі друзі Українці! - minus.lviv.ua — Українські мінусовки
Допомогти порталу
Архів конкурсів
Конкурс вокалістів

Результати

Учасників: 58
Shure SM58SE
Міkpoфoh RODE BROADCASTER
Кoндeнcaтopний mіkpoфoн FZONE BM-800 KIT
YAMAHA P-125 (WH)
CORT CR300 (Aged Vintage Burst)
Елekтpoгітapa CORT CR100
Цифpoвe піaнінo YAMAHA ARIUS YDP-145
Стyдійhий kohдehcaтophий mіkpoфoh RODE NT1 KIT
SHURE SM7B

Дорогі друзі Українці!

Ситуація, яка складалася вкрай складна і непроста! Щиро прошу Вас не піддаватися паніці, та черпати інформацію із перевірених джерел! Ми люди мистецтва, які
здебільшого крім гітари, мало що тримали в руках! Але, якщо ми можемо чимось допомогти - консолідуймося та об'єднуємося! Можна допомогти і фінансово реквізити ❗️НБУ відкрив спецрахунок для збору коштів на потреби армії


Рахунок мультивалютний, він створений та відкритий як для переказу коштів від міжнародних партнерів та донорів — у іноземній валюті (долари США, євро, британські фунти), так і від українського бізнесу та громадян — у національній валюті. Реквізити офіційного спеціального рахунку: UA843000010000000047330992708 Всім Миру і добра! Разом до перемоги! Слава Україні!
Додати в Twitter

Коментарі:

Привіт, друзі. Наші хлопці програмісти створили програму, яка може завалити новинні сайти окупантів. Потрібно перейти за посиланням, бажано на компі, але можна і на телефоні (він тільки переходить у сонний режим). Треба залишити відкритим - там ідуть запити. Потрібна більша кількість комп'ютерів. Долучайтеся!
https://stop-russian-desinformation.near.page/
Це не фейк! І щоб довести, що я українець - ПАЛЯНИЦЯ ПОЛУНИЦЯ


Слава Україні! Я,як керівник вокального ансамблю дитячої естрадної пісні "Кіндер сюрприз", прийняв рішення: на всі вибіркові мінусовки про Україну, про мир, буду робити плюси з дітками, і виставляти в мережу для підтримки наших захисників. Будь ласка прохання, у кого є для чоловічого голосу (для мене, як керівника) + дорослої дитини (дітей) мені киньте на ел.пошту ldi59@ukr.net мінусовки, бажано із плюсом. Ми -українці! Ми - разом сила! Ми - переможемо! Слава Україні!!!