Головна сторінка » Список форумів » Вільне спілкування » Чи можливий варіант підключчення апаратури?
Чи можливий варіант підключчення апаратури?

ТАКЕ ПИТАННЯ. Топи по 250 Вт 8 Ом  і саби по 400 Вт 8 Ом однієї марки і серії  , який буде баланс звуку якщо  підключати в паралель до одного підсилювача? 

Підсилювач 1000Вт 4 Ома

Для правильної відповіді мало даних! (Наявність фільтрів, чистота розподілу, тикск саба й топу)По омності можна в паралель, а от для балансу й прорахунку перегрузу мало даних!

В колонках будуть динаміки вискакувати, а саби просто будуть віддихати.

Як варіант можна на один канал включати колонки в паралель, а на інший саби в паралель. Недолік - не буде стерео звуку. Плюси - можна збалансувати.

Шановний не городіт дурниць! Якщо без фільтрів, то так! А якщо Розподіл фільтрами Саби до 100-110 а више топи десь сід 120-140 то все гаразд! по розподілу потужності! З тиском (з балансом звуку саба й топу) не відомо! Який калібер сабів, топів, Тиск який!???
На скільки я зрозумів, то Сергій мав на увазі зробити саме так, як описав користувач, - тобто "малою кровю", а Ви радите п. Олександр більш глобальніше підійти до питання. Трбто як на мене обидвоє праві, тільки не накидайтеся одне на одного. Бережімося))
Та все норма! Миж то звами чітко розумієм, при ті інформації яка в першому пості правильно і якісно проблему ну ніяк не вирішиш! А просто в паралель саб і топ ( по вісім ом в паралель, загальний опір буде чотири ома, для усілка норма) то вони потужність поділят по 500ват. топ довго не протягне, хіба на пів потужності! Саби будуть в рослабон не бачу резона! На один канал кинути два саба в паралель, а на другий два топа в паралель, ну це веселіше, канал сабів можна качнути, але топи в моно це не є хорошо!)) (як правило бочкка й бас гитара пишуться в моно, а решта зміщуємо трішки по панорамі в право-ліво) от і середина буде не повноцінно звучати!! Якщо відверто кажучи питаня було поставлено так заради приколу!!!

Шановний не городіт дурниць! Якщо без фільтрів, то так! А якщо Розподіл фільтрами Саби до 100-110 а више топи десь сід 120-140 то все гаразд! по розподілу потужності! З тиском (з балансом звуку саба й топу) не відомо! Який калібер сабів, топів, Тиск який!???

Іноді краще купити собі жувальну гумку

В смислі!? Ви якщо щось хочете мені сказати, то не соромтесь!))) Тут вроді всі свої!

Для якісного звуку треба розвести на два окремі підсилювачі і кросовер або процесор,фільтрами проблемно все відстроїти,я колись пробував,на різній потужності по різному звучить відносно низ-топ,але наука на місці не стоїть можливо у когось і вийде.

 Володимир Галузінський,як варіант,коли у вас вийшов з ладу один із підсилювачів і потрібно,виходячи з ситуації допрацювати захід,то запропоновані варіанти вище мають право на життя.Все решта танці з бубном,тобто так працювати на постійній основі не рекомендовано,інакше так би працювали всі,для чого платити ще за один підсилювач))і ще гірше,купляти якісь незрозумілі кросовери чи контроллери акустичних систем)).

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти