Фісунов Андрій ... | 30 Листопада 2010, о 08:57 |
---|---|
![]() Користувач |
я чув цю історію,але там говорилося про наречену,вона десь пропала,і він спитав де ця ненормальна??? |
Віктор Крутей | 4 Грудня 2010, о 20:06 |
Користувач |
Стара байка, часів коли не було не то що мінідісків , поняття не мали що то таке "апаратура" бо грали таки справді в живу Так от йдуть музики зранку з весілля додому, якоюсь дорогою через поле. і хоча ця дорога була найкородша, але ж не близька , помучились : хто бубена несе, хто цимбали...та щей не виспані. Аж тут їде машина "Молоковоз", ну тай хлопці зупиняють.шофер зупинився, але ,каже візьму тільки одного немає місця, ті проситися. Добре , каже шофер, лізьте якщо хочете в бочку вона пуста підвезу, але при умові що спочатку заїдемо до мене додому , я не ночував дома то щоб жінка не сварилася, як підїдемо і я зупинюся то ви з бочки марша втиснете, а я відмажуся , що музикантів відвозив. Так і домовились.. Їдуть , перед самим селом , десь взявся голова колгоспу з участковим / поля обїзджали/ ну тай зупиняють, тільки машина зупинилась, ну а музиканти як і домовились, з бочки--- марша!!!... |
Богдан Коваль | 6 Грудня 2010, о 16:45 |
Користувач |
Абсолютно реальна історія,як кажуть "від першої особи". 80-ті роки,команда з 5-ти чоловік,/всі ще "до армії"/ грає 2 дні на "кучерявих селах". Під ранок першого дня один з нас "зняв тьолку". Думаю,всім знайома ситуація Зранку,другого дня,його робудили музиканти і його вчорашня дівчина! Причому всі падали зі сміху! Виявляється,тато дівчини довго пив з музикантами "на коня",потім посадив на фіру жінку з малим,а також всіх МУЗИКАНТІВ,і повіз спати ДО СЕБЕ ДОДОМУ!! І коли наш герой тікав садками чимподалі від того подвір*я,його команда ТАМ мирно вкладалася спати! От так буває,хлопці! |
Віктор Крутей | 15 Лютого 2011, о 00:42 |
Користувач |
Стара байка, як Омелько на весілля запрошував. Прийшовши до сусідської хати, Омелько вклонився тай каже: -- Просили Вас тато й мама, і я Вас прошу, щоби сь ти прийшли до мене на весілля / почухавши потилицю, продовжує / ... але були би сь ти дурні йти , бо горівка не викисла та й кабана зарізали, того що хворував цілий рік , так що ковбаса певно що буде неважна. --....?! А що , Омельку, мудріших не було, щоб до нас прийти ? -- Та розумієте , дядьку, мудріші пішли до мудріших, а мене до Вас послали . )))) |
Віктор Крутей | 4 Травня 2011, о 22:26 |
Користувач |
Під клубом в селі , на лавці сидять хлопці тай нудяться. Один з хлопців пропонує: - Може сходимо на кавацєрку в сусіднє село ? - Та ні не хочеться, там всі дівчата одинакові, якісь всі на одне лице - каже інший. - Гм !.. Батькова робота !... -гордо пояснив син музиканта. |
Олександр Петрук | 27 Травня 2011, о 14:36 |
![]() Користувач |
1991 рік. Весілля. Лабухи. Барабанщик до команди - "Чуваки! Полька "Маруська", соль-мінор! Раз-два-три-чотири....." 2011 рік. Весілля. Лабухи. Клавішнік до соліста - "Микола! Полька "Маруська", бітрейт - 245". |
Путін&Вальцман- ПНХ | 12 Червня 2011, о 22:13 |
![]() Користувач |
Було це в гірському селі Максимець,в Надвірнянському районі,грають хлопці весілля,і от мода вних така йти перед музиками на перекур,стоять в гумових чоботях і пускають дим музикам в лице,ну а хлопці "ріжуть" коломийку,і от стоять два таких "таліби" і розмовляють.Перший каже:Ти диви куме! от ці грають! а той у відповідь тикає пальцем на мікшер з кабелями тай каже: А хер вони грають! Шо не видиш шо уних все по дротах! Одним словом там грай не грай,а їм все по дротах! Десятою дорогою тепер хлопці обходять Максимець! А грати там треба з девятої ранку суботи до неділі до обіду,якщо повезе! Хто там був не дасть зобрехати,чи ні? |
Олександр Петрук | 22 Вересня 2011, о 09:27 |
![]() Користувач |
Історійка ця трапилась на халтурі в одному із мальовничих сіл благословенної Здолбунівщини. Басист закадрив чувіху, і щоб далеко її не водити, повів прямісінько...за музичний шалашик, в садок, під яблуньку. Лабухи на той час ліпили файного медляка. Здається, то був незабутній "Білий лебідь, молодий". Кода, барабанщик пальцями глушить "жилізо", настає тиша. З-за музичного шалашика чується неабиякої гучності солодкий стогін !!! Добра половина гостей напрягає слух і робить здивовані очі. Дехто вже посміхається. Саша-барабанщик рятує становище - "Хлопці, полька! Раз, два, три, чотири!!!". Злагоджена команда тут же вступає!!! Гості танцюють, але полька звучить без слів - лабухів душить сміх і....жаба!!! |
katya1957 | 24 Вересня 2011, о 23:32 |
![]() Користувач |
Побажання.Ми всі знаємо ,що кохання це велике полум;я,а щоб полумя горіло ,що треба робити? -підкидати палочки.Так щоб ваше полумя негасло від нестаччі палочок. |
Сергій Кравець ... | 14 Жовтня 2011, о 09:19 |
![]() Користувач |
Якщо туалет на весіллі довго занятий і з нього лунає спів, то це значить що там сидить лабух з радіо-мікрофоном, який випив всі "коктелі" для горла рекомендовані в форумі "Горло наша проблема". |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти