ігор кучма | 3 Вересня 2012, о 19:23 |
---|---|
Користувач |
Олег Гаврилюк молодець-ТАЛАНТ |
Олег Гаврилюк ... | 18 Січня 2013, о 17:15 |
Користувач |
КОНФЛІКТ. Чи була то гола правда? Чи брехали люди? Я ж розкажу все, що знаю, А там будь, що буде. Сипону відразу щиро Шкварків на вареник, Жив у нашому містечку Старенький священник. Хрестив дітей, правив служби, Давав парам слюби, Й слухав сповіді місцевих Про їх перелюби. Слухать грішні оповідки Йому було встидно, А з роками, якщо чесно, Добряче набридло. Нехотілося сваритись, Каламутить воду Й він звернувсь на літургії До свого народу. Як на сповіді, шановні, Я від вас почую Про розпустні походеньки, Усіх замельдую! І на тій високій ноті, Що збурює тишу, Службу в вашому містечку, На правду – залишу! Звісно люду нехотілось Старого втрачати Й свої вчинки сороміцькі Стали кодувати. Ось наприклад, кілька шифрів Від простого люду, Для душевної очистки З гріховного бруду. Хто пожадливо дивився На чужу супругу, На колінах в груди бився І зображав тугу. В гречку скочив,- стояв в храмі На самім порозі, А на сповіді глаголив, Що впав на дорозі. Розумію, мовляв отче, Опустився низько, А ,що вдієш? Навіть в літку В нашім місті «слизько». І отця це влаштувало, Зникли протиріччя, А потім його призвали Світи потойбіччя. Проти задумів небесних Не вдієш нічого, То ж слушить до нас прислали Ксьондза молодого. Після тижня свої служби З норовом боксера, Він сердито заявився В кабінет до мера. На порозі привітався Закрив дверіз фуком, Як би мав, то певно б вдарив Посадовця буком. Не пасує мені, каже, Встрівати у чвари, Прошу вас відремонтуйте В місті тротуари. Прихожани нарікають, Що слизько усюди, Через, що доволі часто Падуть наші люди. Якщо слів моїх надалі Не будете чути, Травматизму на дорогах Нам не обминути! В’їхав мер у чому справа, Лиш за живіт взявся Й на слова отця святого, Щиро розсміявся. Ніби в полум’я підкинув Він тим сміхом хмизу, Пан отець зачервонівся, Враз поправив ризу. Бачу ви неадекватна, Не мудра людина, На дорогах постраждала І ваша родина. Не пойму я звідки радість На вашім обличчі, На цім тижні й ваша жінка Бідна впала тричі!!! Олег Гаврилюк "Дністрянські візерунки" |
ZOB | 29 Червня 2013, о 19:26 |
Користувач |
|
Юрко (DJ ... | 6 Вересня 2013, о 14:44 |
Користувач |
По селі побігла плітка, |
Олег Гаврилюк ... | 1 Грудня 2013, о 18:39 |
Користувач |
Шановні музики!!! Вітаю усіх із закінченням сезону.... Ми свій урочисто закрили, а перед тим якось зібравшись разом придумали хлопці, шо було би добре написати по музикантів, про нашу "псячу долю"... Я помудрував і шось написав... Мудре чи вар"яцке судіть вже самі... Всім щастя!!!ПСЯЧА ДОЛЯ МУЗИКАНТА. ПСЯЧА ДОЛЯ МУЗИКАНТА.
Коли Бозя роздавала Всім людям таланти, Після бурної халтури Прийшли й музиканти. Видихли, як злі дракони, Моцним перегаром, Обдаруйте, кажуть, Отче І нас добрим даром. Бо таке про нас говорут, Встидно вслух казати, Шо музики, то не люди, Пияки й вар’яти. Ні машини дорогої, Ні хати, ні поля, Струни, «чвертка» у кишени, І вольному воля. Бо електрик, чи бухгалтер, То люди, як люди, Сей волочиси світами, Як той пес без буди. Псяча доля в музиканта, Ні неділь, ні свята, Всі поважно йдут до церкви, А він суне грати. Правда вмитий, причесаний, Не розводить вошей, Лиш ніяк не нажереси, Все му мало грошей. Найдуть пальці музиканта Ерогенні точки, Він напомацки би ними, Вкрав яйці з-під квочки. Музикант, тонка натура, Витончена, горда, Творча душа, а вже потім, П’яна, нагла морда. Автор Олег Гаврилюк гурт "Дністрянські візерунки"
|
Сергій | 2 Січня 2014, о 18:04 |
Користувач |
Музикант з контрабасом не зміг сісти до переповненого автобусу. Хлопчик на зупинці: - От бачите , дядьку, вам треба було вчитись грати на флейті... |
Сергій | 2 Січня 2014, о 18:04 |
Користувач |
Якось Ріхтер, перебуваючи у Львові з концертом, вирішив пройтися коридорами консерваторії, де увечері він мав виступати. Його перестрів літній чоловік: - Що ви тут робите? - Але я Ріхтер! - А я вахтер, - відповів йому той, - прошу покинути приміщення! |
Сергій | 2 Січня 2014, о 18:05 |
Користувач |
Молодий музикант симфонічного оркестру під час свого першого концерту розгубився і не може знайти у нотах місце, звідки потрібно грати. І пошепки питає свого колегу: - Де ми знаходимося? - У колонному залі філармонії! - пихато відповідає той. |
Користувач |
- Що таке клавесин? |
Користувач |
Покупець зайшов до музичного магазину, щоб купити диск з сонатами Бетховена. У магазині він знайшов відділ хіп-хопа, року, репу, кантрі та джазу, але не може ніяк знайти Бетховена. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти