Вячеслав Нашемпа | 17 Травня 2016, о 08:04 |
---|---|
Користувач |
А в нас була смішна історія тільки в протилежному плані,в одному колективі "був присутній" один джігіт,до музики він відношення не мав але займав посаду начальника погруз контори так як колонок було тоді ще багато і вагу вони мали крепку,ну і увечері йому "підказали" на зовсім ліву даму -"дає всім,лиш німа,показуй на мігах",він на пальцях показав її що б та вийшла з двору і на землі патикою пише "мене звати вадім", а вона перелякана в відповідь каже,"а мене свєта", можна лишь здогадатись який регіт стояв. |
нік "Music ... | 23 Серпня 2016, о 15:04 |
Користувач |
...із третіх вуст. Було то тоді, коли грали забави наживо. Взяли хлопи дівчину (солістку) на весілля. Після того як відіграли перший день, положили всіх спати валєтом на підлозі. Автор розповіді каже: - Я чекаю поки всі заснули, а тоді руку засунув ....ну... туди, куди треба - а там ВЖЕ П'ЯТЬ РУК ; - )))))))))))) |
SHARIK | 9 Жовтня 2016, о 23:47 |
Модератор |
На недавньому весіллі, за одним столом опинились музиканти, тамада і відеооператор. Після спільно випитої, N-ної чарки , починається процес знайомства, обміну візитками, телефонними номерами. Наш колега музикант, конче хоче познайомитись з оператором і " витягає з нього жили" - звідкіля, де живе, де працює... розмір капців і т.д... Коли відеооператор оголошує що працює в " ВЕТЛІКАРНІ", наш чувак видає фразу : - " О та я Тебе знаю!!! Ти ходив по селі псів щепити.." Ми вилягли від реготу.... Оператор вже до кінця халтури за стіл з нами не сідав... |
Вячеслав Нашемпа | 24 Жовтня 2016, о 05:14 |
Користувач |
вчора на весіллі в селі виникла суперечка між старшим дружбою і старшою дружкою.дружба показав дружкі "фак" за що був моментально покараний - дружка зняла туфлю і точним ударом в скроню вирубила дружбу повністю. |
buzzz | 18 Грудня 2016, о 03:40 |
Користувач |
Мужчина вбегает в цветочный магазин: |
Користувач |
Человек, у которого нет аккаунта в социальных сетях, вызывает сначала удивление, потом жалость и в конце концов, зависть. |
Користувач |
- Мааам, а ця каша точно не зіпсувалася? |
buzzz | 18 Грудня 2016, о 03:41 |
Користувач |
Учительница проверяла школьные сочинения и плакала: теперь она знала как провести лето, но годы были уже не те.. |
Користувач |
Приходить до лікаря дуже товста молода жінка. І каже йому: |
Користувач |
Звонок профессору в 2 часа ночи. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти