Роман Яремій | 20 Лютого 2010, о 09:19 |
---|---|
Користувач |
BETA 58A----САМИЙ КРАЩИЙ ВАРІАНТ НА СЬОГОДНІ.ЦЕ І ЯКІСТЬ ПЕРЕВІРЕНА ЧАСОМ,ЯК ПИШУТЬ ХЛОПЦІ, НУ І КОМЕРЦІЙНІСТЬ. РЕАЛЬНА ЦІНА ОРИГІНАЛА В РАЙОНІ 240$. Н ЕКУПУЙТЕ ДЕШЕВШИХ-----ЦЕ НЕ ОРИГІНАЛ,ЯКБИ ВАМ НЕ ГОВОРИЛИ.КОГО ЦІКАВИТЬ ВСЕ ТІЛЬКИ ОРИГІНАЛЬНЕ----ПИШІТЬ .ДОПОМОЖУ ЗІ США БЕЗ ДРУГИХ РУК. ТЕЛ.0677024013 |
!!! | 6 Березня 2010, о 21:36 |
Користувач |
Вважаю, що не такі вже далекі радіоінженери з різних фірм, щоб підняти руки і капітулювати перед прізвищем SM 58. Мабуть у переважної більшості вокалістів однакові тембр, атака і т.д. Я за AKG D5. Кожному своє. |
VATSIK | 9 Березня 2010, о 13:08 |
Користувач |
ATTR коштував по моєму 25-30 ує. Аот робота в порівнянні з 58 - різниця на тих самих 25-30. Так чи вигідно дати 100, чи вигідніше 30. Дядько на весіллі після першого столу буде казати З бережан до Кадри. А в який мікрофон ти співаєш ЙОМУ однаково. |
Юрій Бульбах | 28 Березня 2010, о 17:41 |
Модератор |
Пробувати потрібно однозначно. |
1530MC | 30 Березня 2010, о 19:38 |
Користувач |
Безумовно треба кожному пробувати. Ми в США використовуємо 2 типи мікрофонів зараз. Це радіо Shure ULXP24-BETA87A радіо мікрофон. Це найкраще що є сьогодні на ринку в районі З повагою, Роман
|
Kollega13 | 2 Квітня 2010, о 17:04 |
Користувач |
Попробуйте AUDIX -досить не поганий. |
Віталій Лещенко | 5 Квітня 2010, о 15:06 |
Користувач |
Колись давно Шур випускали ПРОЛОГ, я купив і є дуже задоволений. Останнім часом перепробував Баєр, ту саму БЕТУ, Сінхайзер, Акг..... Треба пробувати і шукати свій ЄДИНИЙ, котрий підходить! |
schumi | 20 Квітня 2010, о 10:49 |
Користувач |
Мікрофон підбираеться під свій голос, зручність співу.Популярність 58-го в тому , що це мікрофон ,який треба сильно постаратись, щоб "убити".Тому він і набув таку популярність у прокатчиків.Зенхайзер звучить ніби мякше - але дуже боїться ударів.Думок на рахунок мікрофонів дуже багато..... Але одне НО - ніякий альфард, фонік соундкінг не можна рівняти з спеціалізованими вокальними мікрофонами відомих брендів. Це те саме що порівнювати ферарі з волгою. |
Ігор Швец | 9 Травня 2010, о 21:17 |
Користувач |
За останні 10-13 років, перепробував майже усе, до недавна віддавав перевагу sm58, але місяць назад мені потрапив до рук Sennheiser е945, і я порівнявши його з sm 58,sm 58beta, sm86 зрозумів що кращого мікрофону годі й шукати, а про його суперкадіодні якості я взагалі мовчу, я його придбав за 200$ і ніграма не шкодую, МІКРОФОН - БОМБА !!! |
Анатолій Tonik$ | 18 Травня 2010, о 16:43 |
Користувач |
Брав на довіру з магазину для покупки мікрофону дві моделі: Bayerdynamik TG-X 58 та Shure Sm 58. Працював поперемінно цілий день на весіллі то в один, то в інший. Вибрав Баєр. Не пожалів ні разу уже третій рік. Правильно хтось писав - Кожному своє. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти