rezonar | 6 Січня 2014, о 22:47 |
---|---|
Користувач |
Христос Народився! Один і той самий мік на різній акустиці буде по різному звучати, та й вухо в кожного по різному сприймає частоти. як на мене то що 58, що 767а, що AKG з Синхайзерами і Audix достойні мікрофони, але тут діло вкусу. Чим мені сподобався 767 це своїм частотним діапазоном та чутливісттю. Добре підходить для баритонового голосу і не тільки,,,
|
Віталій Лещенко | 7 Січня 2014, о 11:13 |
Користувач |
Перед новорічними святами вирішив зробити собі подарунок "оновити мікрофон" (був довги час Шур пролог 24) зайшов у магазин взяв у друга на пробу СМ58, якийсь дорогий Баєр LEWITT MTP 340 CMS та динамічний LEWITT MTP 240 DMS. Баэр відклав зразу - не підійшов. 240 взуває СМ58 по чутливості але трошки програє в деталізації середини на рівні 1-1.5 кГц, а от 340 взув всіх зразу. Не знаю що в нього напихали але в апараті він так виділяє голос наче хтось причепив гейт потім копресор та гарно вистроєний еквалайзер, Збоку майже нічого не ловить, для того щоб завівся треба дуже постаратись. Я в шоці, думав См58 ніхто ніколи не перевершить в плані ціна/якість. Віталій 0505542372 якщо хочете поспілкуватись на цю тему дзвоніть.
|
dklimov1 | 7 Січня 2014, о 18:30 |
Користувач |
Вітаю всіх добрих людей з Різдвом Христовим! Люди, допоможіть з питанням: - на що варто перейти після AKG D5? Наче все влаштовує в цьому мікрофоні, але хочеться "плотнішого" звуку. Бюджет до 2200 грн. Дякую за увагу! |
pete fedyshyn | 7 Січня 2014, о 22:05 |
Користувач |
Може не розумію, що ви маєте на увазі під "плотнішим" звуком, але це точно не від мікрофона залежить. Перше - це голос, якщо він "плотно" не звучить, то інший мікрофон не поможе. Компресор спробуйте, але хороший. А в першу чергу хороша акустика. |
dklimov1 | 8 Січня 2014, о 11:13 |
Користувач |
Так акустика в мене "RCF", а пульт "Soundcraft" - зі звуковим трактом в мене все гаразд, але за пораду, дякую. Хочу запитати, чи не буде кращим і якіснішим по АЧХ, оригінальний "Shure Beta 58a"? Весь прикол в тому, що не дають на пробу послухати мікрофон до дому (в Білій Церкві). А в наших музичних магазинах, акустика - це страшний ХЛАМ у вигляді "BIG", "Soundking" і т.д, підібрати мікрофон на такій акустиці просто нереально. |
pete fedyshyn | 8 Січня 2014, о 14:49 |
Користувач |
акустика в мене "RCF", а пульт "Soundcraft" Назва фірми мало про що говорить,важливо які моделі......в кожної фірми є купа бюджетного хламу..... Загалом бета 58 вважається більш універсальним мікрофоном ніж АКГ Д5, питання не в "кращий чи якісніший", а щоб підходив під ваш голос, бо ми говоримо про професійні вокальні мікрофони, і якість тут абсолютно достатня. |
dklimov1 | 8 Січня 2014, о 16:56 |
Користувач |
Пане Федишин, зразу видно, що Ви не мали в користуванні акустику "RCF" - в них просто немає "бюджетного хламу". Питання стояло за мікрофон, а не за музичний тракт. |
Yulianovich | 8 Січня 2014, о 23:55 |
Користувач |
dklimov1, де ж Ви мешкаєте? В нас вже в кожному селі мають ті Бети. Берете позичаєте, порівнюєте на свому тракті своїм голосом. Іншого способу нема. |
Роман Ремінський | 11 Січня 2014, о 16:08 |
Користувач |
Був у мне SHURE BETA 58A, брав в магазині "Медісон", що у м.Луцьку. Довго сам у себе запитував, за що я заплатив 2000 грн. ?. Він не вартує тих грошей, що за нього просять! З часом продав його майже за пів ціни. |
Віталік Вус | 11 Січня 2014, о 23:08 |
Користувач |
Роман,а при покупці прослухати не здогадався? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти