alekseymih | 10 Січня 2012, о 14:26 |
---|---|
Користувач |
Вибираючи собі мікрофон всі пишуть про моделі, вокал, звуковий тракт, шнури (дуже важливо для міка), і т.д, все це вірно...але забули про ще одну важливу і суттєву річ - мікрофон залежить від настрою(наголос на -а-)!!!.. ще від стану голосових звязок...від розміру... акустики залу і т.п... Тому краще мати не один мікрофон !!!!! Це аксіома перевірена часом. В одному залі буде кайф від Синха, Войса, в другому від Аудикса а на вулиці може всіх вставить Бета58 з її тиском і експресією.....як і SM-58. КЛАСИКА!!!! Її ніхто не відміняв!!! А коли голос співати вже не може -допоможе чутливість ВОЙСА 967, але в правильний звуковий тракт....якщо він не дуже-тоді 767!!!! З одного тесту не так легко вибрати правильно мік собі....на це можуть піти місяці...а то й роки....знаю таких людей...професійні артисти...так що починайте вибирати з класики, перевіреною часом... |
SHARIK | 10 Січня 2012, о 15:22 |
Модератор |
pete fedyshyn, вибачте, а після "мутації" соліста що міняти???? Мені здається що при стабілізації голосу, мутація вокалістів, особливо весільних, виражається частіше і тоді починаються пошуки істини: ..." може то причина не в мені...., а в мікрофоні?" |
Іван Федорівський | 10 Січня 2012, о 19:35 |
Користувач |
Про яку мутацію в 36!!! років можна говорити? Тим паче після 4х років професійних занятть вокалом у чудового спеціаліста. Мова йде про мік з хорошою чутливістю та бархатним звуком, який би не "заводився" під час співу, коли в трьох метрах біля тебе шурує сабвуфер 600W. Щоб можна було одному, без посадки голоса, відпрацювати підряд хоча б днів три халтури. Я думаю - мутація тут нідочого. Дякую за пораду Олексію Михайленку. Я так і вирішив - розпочати з класики, тобто. мабуть, з EV N/D 767. Але весільним музикантам окрім оновлення апаратури потрібно ще й сім"ю годувати, тому мати декілька "класичних недорогих" мікрофонів іноді може бути накладно. Тому й поліз на форум за порадами. |
Yulianovich | 10 Січня 2012, о 20:01 |
Користувач |
Іван Федорівський, от до Олексія Михайленка і можете звернутись в питанні придбання. В нього часто бувають різні і по доволі прийнятних цінах. А продавець він надійний, про це не один я можу сказати. |
Євгеній | 11 Січня 2012, о 01:18 |
Користувач |
Олексій Іванович - продавець надійний, я у нього купував "войс 767" щас "бету 58" чекаю. А ще, він дає багато корисної інформації. |
pete fedyshyn | 11 Січня 2012, о 13:46 |
Користувач |
Про яку мутацію в 36!!! років можна говорити? Тим паче після 4х років професійних занятть вокалом у чудового спеціаліста. Мова йде про мік з хорошою чутливістю та бархатним звуком, який би не "заводився" під час співу, коли в трьох метрах біля тебе шурує сабвуфер 600W. Щоб можна було одному, без посадки голоса, відпрацювати підряд хоча б днів три халтури. Я думаю - мутація тут нідочого. Дякую за пораду Олексію Михайленку. Я так і вирішив - розпочати з класики, тобто. мабуть, з EV N/D 767. Але весільним музикантам окрім оновлення апаратури потрібно ще й сім"ю годувати, тому мати декілька "класичних недорогих" мікрофонів іноді може бути накладно. Тому й поліз на форум за порадами. Ну не сприймайте вже так всерйоз..... А загалом немає мікрофонів з "бархатним звуком", буває бархатний голос з правильно підбраним мікрофоном, питання з фідбеком як правило вирішується 1/3 октавним графічним еквалайзером, садите полосу на якій заводиться і все. Ще важливо хороший ревер, щоб "підтримував". А головне голос!!!! |
Сергій Чемерис | 2 Травня 2012, о 13:29 |
Користувач |
Привіт, Хлопці! що можете сказати про мікрофон "BeyerDynamic TG-X 47"? купив собі такий на днях. по звучанню вроді непоганий, але думка спеціалістів завжди цікава |
Roman_Savedchuk | 11 Травня 2012, о 13:18 |
Користувач |
Всім доброго дня! Підкажіть будь ласка чи не зроблю помилку купивши Sennheiser e945? Мене все задовільняє.Може порадите щось краще? |
pete fedyshyn | 11 Травня 2012, о 21:31 |
Користувач |
помилки не зробите |
Володимир Задорожний | 21 Травня 2012, о 23:43 |
Користувач |
Дайте пораду. Чи правда, що для високих і низьких голосів потрібні різні мікрофони. Конкретно чув, що Шури підходять для тенорів і сопрано а для баритонів і альтів не дужею. Можливо для альта треба, щоб відтворюваний частотний діапазон був від 40 Гц ? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти