Сергій Габшій | 5 Січня 2012, о 03:11 |
---|---|
Адміністратор |
Конденсаторний мікрофон - це, звичайно добре, але всі кондюки дуже тендітні, будь-який удар і його можна викидати, на рахунок перепадів температур і вологості - не знаю. А ще, кондюки люблять заводитись... |
Іван Федорівський | 6 Січня 2012, о 09:33 |
Користувач |
Ну що ж, дякую за поради. Зробив такий висновок: 1. Конденсаторний мікрофон це добре, але - за специфікрю моєї роботи, особисто мені, він не підходить; 2. Полазивши в неті та прислухавшись до поради колеги rezonar, зупинив свій вибір на Elektro-Voice N/D767: 3. Чомусь згадав байку "Обезьяна и очки" ... Хоча, бувають моменти, коли людина має дійсно гарний голос та манеру виконання - просто "окуляри" не підходять за своїми параметрами.
Щиро дякую всім хто відгукнувся. Форум дійсно класна та потрібна річ на сайті!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Іван Федорівський | 6 Січня 2012, о 19:38 |
Користувач |
Вибачте що знову турбую. Сьгьдні звернувся до свого доброго знайомого, який поставляє апаратуру з приводу мікрофону електровойс 767. Його відповідь мене здивувала. "навіщо платити 200$ коли можна заплатити 300 грн. і отримати чудовий мікрофон. Просто за такі кошти купляється інша фірмова голова мікрофона і просто ставиться в корпус, наприклад, старенької бетти а звучить набагато краще ніж електровоз та бетта разом взяті. Є декілька типів таких головок, тобто можна підібрати під свій голос..." Можливо з вас, шановні колеги, хтось про таке чув а можливо і проводив таку операцію своєму мікрофону, поділіться будь-ласка своїми враженнями. Розмова велась по телефону і прозвучала назва чи то МЕККІ, чи то МЕЙКІ. Тобто щось на кшталт цих слів. |
Євгеній | 6 Січня 2012, о 23:44 |
Користувач |
Ця головка мабуть "текі" чи "Такі" вже точно не пам"ятаю. колись коштувала 60 грн. У нас деякі музиканти від них "балдєют". Я продав, бо звучить не натурально.(АЛЕ, МОЖЕ МОВА ЙДЕ ПРО ЩОСЬ ІНШЕ) Ванько передзвони мені, щось придумаємо. |
Іван Федорівський | 7 Січня 2012, о 00:25 |
Користувач |
Привіт Женя. Насамперед хочу привітати тебе з святом Різдва Христового, побажати тобі та твоїй сім"ї всього найкращого що може бути. Мабуть так і є ці "Текі" чи "Такі", швидше всього "Текі". У вас вчиться в 401й групі Костя так це я говорив з його батьком. Як він мені сказав,то в Умані лише він штук 20 продав.
|
Yulianovich | 7 Січня 2012, о 04:21 |
Користувач |
Різницю в якості мікрофонів чути при збільшенні ціни акустики. На дешевій акустиці подеколи відвертий фейк звучить не гірше нормального мікрофону. От і звідси і беруться казочка про "чудодійне перетворення". |
Іван Федорівський | 7 Січня 2012, о 11:27 |
Користувач |
Доьрого дня Ігоре, з Різдвом Вас. Цілком можливо що Ви маєте рацію. Акустика у мене не "ахті" - 1300w ( 2 х 350 топи + 1 х 600 саб) всього за 12000грн. то можливо "невеличке" перевтілення і допоможе, адже 1100грн., для простого лабуха, на дорозі не валяються, хоча всім відомо що скупий платить двічі. Саме тому я і поліз на форум, щоб не платити двічі. Хочу почути думку людей які робили такі "операції" своїм мікрофонам.
І ще, Чи бувають електровози N/D 767 китайцями? Якщо так, то як їх відрізнити, щоб не попасти на "фуфєл". Чому запитую? Знайшов в неті - одна сімейна пара лабухів з миколаївської області пропонує нові ( в упаковці з тримачем та чохлом) войси N/D 767 лише за 1100грн. начебто зі штатів. |
rezonar | 8 Січня 2012, о 15:42 |
Користувач |
Я брав теж у цих людей свого войса. То ходу скільки я спілкувався, штати 767 войси вже не випускають, а по ліцензії їх збирає Тайвань так як Ямахи і остальні відомі бренди. |
Yulianovich | 10 Січня 2012, о 11:00 |
Користувач |
767-й належить до тих мікрофонів якими можна користуватись до кінця кар'єри. |
pete fedyshyn | 10 Січня 2012, о 13:20 |
Користувач |
Правда деколи після мутації голосу виникає потреба змінити мікрофон |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти