rezonar | 20 Серпня 2011, о 00:17 |
---|---|
Користувач |
Взяв AUDIX OM3S . |
Тарас Габа | 20 Серпня 2011, о 00:56 |
Користувач |
Вітаю з правильним вибором !!! Хай працює довго і на радість !!! |
voha_labuh | 15 Вересня 2011, о 22:03 |
Користувач |
Всім доброго вечора! хочу купити хороший радіомікрофон ,пропонують AUDIX OM5 з головою ОМ6 по ціні 7000 гр. Мікрофон беру для себе для халтур, інколи запрошують поспівати на концерах в РБК проживаю в сільській місцевості. Апарат в мене простий: АС Ямаха А-15 8 Ом,Парк VX-700 8 Ом,пульт Аллесис 4+2,Ноутбук Ассус+дека Сонька Е-480,мікрофон SM-58 шнуровий Мексиканец, тембр голосу під Зіброва люблю низи і мощу. SM-58 в приміщенні заводитьсься,а як цей Мік буде прцювати не знаю, в магазині можна тільки поразкать,додому недають кажуть дорогий,то як бути? А дуже хотілось купити хороший радіо мік. Можливо він мені і не підійде під мій аппарт, і як з ціною чи не дорого,хочу почути ваші відгуки
з пов.Влодимир. |
Kollega13 | 15 Вересня 2011, о 22:40 |
Користувач |
"AUDIX OM5 з головою ОМ6 по ціні 7000 гр" та ще й радіо - це шось нове?! |
"Ліки від ... | 16 Вересня 2011, о 00:38 |
Користувач |
Та що ви панове понтуєте - чоловік питається поради, а ви тут - ...щось нове... |
Yulianovich | 16 Вересня 2011, о 04:54 |
Користувач |
З "6"-ю головою теж є системи. Зайдіть на сайт "Аудікса". |
Kollega13 | 17 Вересня 2011, о 11:08 |
Користувач |
Справді, цікавий варіант - не знав. |
voha_labuh | 18 Вересня 2011, о 20:23 |
Користувач |
Доброго вечора панове! Спасибі Сергію за вичерпану відповідь однозначно буду брати.Ну тільки трішечки пізніше, як закінчу сезон. Дякую за відгуки був на весіллі не відкриав пошту , а тут, беру все до уваги, може ще хто що доповнить? Хотілося б почути враження інших форумчан. |
Тарас Габа | 20 Вересня 2011, о 13:14 |
Користувач |
Вітаю ! Думаю нічого негативного чи нового в сторону Audix не буде . Сам прислухався до поради Ігора Гарваса і не прогадав ! Тепер сам буду радити кожному OM5 .Кум співає і "кайфує" . Всього доброго ! |
Володимир Боршош | 27 Вересня 2011, о 11:24 |
Користувач |
Кращий на мою думку варіант підбору мікрофона: - домовитися в магазині і взяти на халтуру пару варіантів. Перед початком підключаєте всі міки однаково і співаєте по куплету в кожен. Особисто я так зробив - SM58, Beta58, Audix OM7, Beyerdinamic(не пам"ятаю точно цифри). Зупинився на Audix OM7. Ціна - це самий останній аргумент у виборі мікрофону, бо співати у нього потім не комусь - а вам, і не один, і навіть не два рази... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти