schumi | 5 Березня 2011, о 11:28 |
---|---|
Користувач |
Цікаво було б побачити реакцію ринку Росії , якби офіційно заявили, що сама продаваєма модель фактично вся виготовляється в Китаї............ Думаю про продаж ШУРА можна було б забути. Років два-три назад мій друг , який зараз "тягає" техніку з Китаю, був на заводі шура в піднебесній. Виникла ідея домовититсь про замовлення мікрофонів на тому ж заводі то й же SM58 але під іншим брендом наприклад якийсь "SONIK"....... Тому розмова з керуючим менеджером була дуже відверта та неофіційна. І всплило досить інформації, яка не афішуеться. А перевірити дуже просто - достатньо попрацювати й порівняти ідентичні моделі до 2000 року та після, наприклад 2005 , ті ж "мексиканці". Різницю чути враховуючи навіть різницю в роках ескплуатації. А SLX я не вважаю дорогою серією, в порівнянні з ULX чи UHF вона набагато доступніша. Попробуйте порівняти ВЕТU 58 серій SLX і ULX не говорячи про UHF........ І справа там не в наворотах передавачів типу кількість каналів, стабільність частоти, захищиність від перешкод..... . На слух чути різницю в капсулях , в частотному діапазоні. Тому й не дивно, що шур в прокатчиків уже витісняють Аудікси, баєри,зенхайзери....... В основному користуються "старими запасами" - купленими раніше. Якість виготовлення шура за останні років 10 відчутно впала, і повірте відкриття вирообництва в Китаї тут зіграло не останню роль. Ну і на рахунок характеристик АЧХ. Якщо порівняти наприклад BETU 58 і ND 767 рекомендую уважно придивитись що 0 Дб приходиться на 16 000 Гц в бети, добавим образно ще 2 000 Гц які будуть в межах -3...5 Дб тобто ще видасть 18 000. І що 0 Дб приходиться на 18 000 Гц в ND767, добавим образно ще 2 000 Гц які будуть в межах -3..5 Дб тобто ще видасть 20 000 Гц Напевне тоді вже й варта за чутливість згадати : 3.1 mV/Pascal в електровоза і 2.6 mV/Pascal. Надіюсь зрозуміло , шо розмова з порівнянням, іде на акустиці та апарті серйозних брендів з нормальними АЧХ, а не на Берінжерах, Фоніках, Альфардах, "самопалах з фірмовими динаміками та купленими заводськими фільтрами"....... .Так,як в перерахованих випадках просто недоцільно порівнювати мікрофони одного класу, чим ми наразі й займались. |
Yulianovich | 5 Березня 2011, о 17:20 |
Користувач |
А яка може бути реакція на напис made in china? Якшо це легальний продукт, то нормальна. У всіх стоять дома компи і ноути з компоненнтів виготовлених в КНР. Інша справа що китайці навчились виготовляти копії настільки близько схожими до оригіналу, що косметично, що по параметрах. Якщо раніше підробку було видно відразу, то тепер треба добре орієнтуватись у питанні. Про різницю в звучанні SLX з топовими моделями не скажу. Не мав нагоди і мабудь, враховуючи їх ціну і мої потреби, і не буде. Про графік АЧХ я мав на увазі 767 і 967. Різниця в чуйці, теж відносне поняття. Є різне застосування мікрофонів, різні задачі і я б не казав що більше чутливість це вже так гут. Співакам зі слабким, несильним голосом ("шєптунам"))) "самий-самий КЛАСНИЙ" мікрофон з слабкою чутливістю малоімовірно що підійде, бо почнуться проблеми з фідбеком. В кого поставлений голос, для співу такий мікрофон "в касу". Крім того є особисті звукові смакові уподобання з якими теж потрібно рахуватись. "Кому білявки, кому чорнявки"))) (с). |
schumi | 6 Березня 2011, о 09:22 |
Користувач |
Реакція на напис made in china навіть якщо він офіційний була б.Зауважили, що на всіх форумах ,продажах народ пише "мексиканець" і дана фраза трохи важить при замовленні чи купівлі..... Та й про якість збірки офіційних радіосистемах,які зроблені в чайні теж багато не дуже хороших відгуків,як у мене особисто так і в неті на форумах.Але основа мого попереднього меседжу була - власні враження від ШУРА та можливі альтернативи заїздженим стандартам. Як на мене чутливість мікрофона для "лабуха" теж важлива навіть при поставленому голосі.Так як відпрацювати весілля наприклад , а ще й в селі особливо - треба наспіватись немало, а горло теж не залізне, не говорю про такі речі як "шалаші" особливо в холодну пору..... . Вибираючи мікрофон всеодно варто попробувати, наскільки комфортно працювати та якість звучання,в даному випадку акцент був на моделі, які не дуже росповсюджені в нашому регіоні,але які варті УВАГИ при виборі. На даний момент маю можливість трішки експерементувати та тестувати продукцію EV особливо порівнювати з аналогами інших брендів тому викладаяю свої враження від даного бренду, який у нас не так розповсюджений і мало можливості його попробувати. ( НЕ на правах реклами ) P.S. хоча якщо когось цікавить - можу посприяти в дуже хороших цінах :) |
Тарас Габа | 20 Березня 2011, о 16:24 |
Користувач |
Шановні музики ! Прошу порадити,який кращий для вокалу??? BEYERDYNAMIC OPUS 39ЧИ SENNHEISER 835 |
"Ліки від ... | 20 Березня 2011, о 17:50 |
Користувач |
В цій ціновій ніші - Audix OM5 |
Yulianovich | 20 Березня 2011, о 20:12 |
Користувач |
Тарас, Сенх Е-835 в мене був. Він мені не сподобався. М'який попсовий звук. IMHO. За Баєр не скажу нічого. Треба пробувати. А от ОМ-5 з іншої цінової категорії. В нього і співаю вже 3 роки. З багатьма аргументами Романа погоджуюсь. Дуже вже ніхто не хоче довіряти своїм вухам. Чомусь переважно всі воліють купувати те що "в сусіда", або що порекомендував "знайомий продавець". |
Тарас Габа | 20 Березня 2011, о 20:45 |
Користувач |
Щиро вдячний за відгуки !!! |
schumi | 23 Квітня 2011, о 09:06 |
Користувач |
Дивно ,але КОЛЕГИ !!!!!! Ви ж як купляєте собі костюм - вибираєте, щоб він "добре сидів", був зручний, вам подобався колір, був адекватний ціні.......... Навіть брендовий дорогий костюм в якому вам не зручно, чи не подобається колір, більшу частину часу проведе в шафі,так як вам в ньому - некомфортно!!!!! Ідентична ситуація з вибором мікрофону не деяких вокалах навіть дешевший мікрофон може звучати приємніше ніж в більш дорогі моделі. Вибір мікрофону - індивідуальна річ, яка залежить від голосу,, стилю музики...... Тому порівняння подібних моделей - факт досить суб"єктивний, просто комусь підходить білше ця модель. а комусь інша. Напевне варто зробити окремі теми, де скласти списки популярних моделей певних цінових категорій, які варто спробувати при виборі. Наприклад окремо від 100$-200$ , 200$-300$, 300$-400$.... І кінцевий вібір робити самому по тому як ВИ бачите звучання свого вокалу, комфортності роботи, а не тому ,що Вася сказав, що це брендово, а Петро - бо він в нього співає і в захваті, а Зеник - бо це рейдерно......... |
Yulianovich | 23 Квітня 2011, о 13:32 |
Користувач |
Роман, звісно що будь-яка класифікація, це певна умовність. Найкраще вибирати "насліпо". Подібні тести більш об'єктивні і не тисне бренд, ціна і популярність. Не потрібно і забувати, що мікрофон це лише технічний прилад і якщо слабка чи відсутня вокальна підготовка, посередні вокальні дані, неприємний тембр голосу, то навіть самий-самий суперський мікрофон не врятує ситуації. |
alekseymih | 5 Травня 2011, о 19:12 |
Користувач |
Тут багато пишуть за мікрофони,...так який же кращий вибрати??? Маю величезну практику, по тестуванні різних міків, і дорогих і не дуже (хоббі, маю канал з Америки))....Говорити тільки про мікрофон, не враховуючи всю лінійку, починаючи від шнура, нютріка і закінчуючи колонками безглуздо....Самий універсальний звичайно СМ58....куди не включи-звучить!!!...але???? Якщо включити в правильну лінійку См58 і Баер88 , наприклад,, ви почуєте ось цю різницю в ціні, а якщо включити в дешевий, неправильний звуковий тракт, ось тоді Баєр можна просто викинути, в порівнянні з См58, а він дорожче в 4-5 разів....Так що пробуйте і підбирайте міки не тільки під свій голос, але й під свій апарат!!! Хороший дорогий мік ще не факт, що зазвучить в вашій лінійці!!!! Більш універсальні - ШУР 565,-См58, Бета 58, Аудікс ОМ5, Войс 767, Со9-11...Синх-845, Баєр tGX-58...... З повагою Олексій!!!! mai949@yandex.ru |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти