Головна сторінка » Список форумів » Мікрофони » Вибір мікрофону.ціна/якість
Вибір мікрофону.ціна/якість

Та нормальні ціни я вказав. Офіційних дилерів. От тільки мені цікаво чи молдаван гарантію на ОМ-6 теж виписав? Це справа кожного індивідуальна, де і за скільки купляти. Я ніколи нікого не агітую в цьому кєрунку. Що ж до DBX-166A, то вони бувають винятково made in usa. Знову Ви зробили недоречний наголос. Та і ціна ваша мене не вразила. Колєга купив на Ebay.com щось ... Ну в 100$ з пересилкою в Україну вклався. Хоча це й не показник. Показник вміння добре користуватись подібними девайсами. От тільки ціни в розділах продаж на форумах мені, чесно кажучи, не зовсім підходять. Звик обходитись без посередників. Трішки маю досвіду...

Ваша правда гарантії немає. DBX 166 я брав на прохання другу, а вот сам користуюсь DBX 266 XL то на ньому пише що виготовлений в Китаї ))) Я тоже думаю що потрібно вміти користуватися подібними девайсами.

Вибачайте якщо чимось Вас образив я не хотів )))

Сергій, все в нормі  Я користувався DBX-266 Projekt 1. От ця серія - made in usa. Продав колєзі за 75$. Я, взагалі-то, ще той шильдо і брендоман, але треба відноситись з розумінням до сьогоднішньої ситуації. Все виробництво перенесене в Азію. Мене зовсім немуляє напис made in chaina на чомусь доброму. От те що сучасні прилади і музінструменти невитримують конкуренції зі старішими, це факт. Знову ж таки, вже давно нічого нового не придумується. Радив би з часом змінити 266-й на щось краще, бо на голос він недуже, хоча можна акуратно працювати. Зараз користуюся Yamaha GC-2020 (з самих перших). Досить мяко, акуратно і непомітно компресує.

Хто шукає хороший мікрофон, пробуйте Електро Войс 967. Я коли перший раз почув який з нього валить звук, то Бету 58А і Синхейзер відкинули  зразу. Даний мікрофон для людей, які люблять коли в мікрофоні плотний низ і мало високих

19.01.2011 друг мені подарував Бета 58А , до того 13 років мені вірою і правдою служив Шур B.G 2.1 зклєпаний в мексиці. Взяв до рук 58 А і приємно здивувало те , що він мов крізь музику прорізає, ніколи такого не замічав з іншими мікрофонами. ЗАДОВОЛЕНИЙ НА ВСІ 100 і Вам раджу 

Олег, Shure Beta58A i Shure SM58 теж "клєпають" на заводі в Мексиці. А от BG i Бету зовсім некоректно порівнювати. Для Бети конкуренти: Elektro-Voice N\d767 a, Sennheiser e845\935, Audix OM-5, AKG D7,  Beyerdynamic TG-X 80, Audio-Technica ATM610\AE4101. От з ними і порівнюй хармана. 

Я не порівнюю , просто кажу в шо співав до того , що бета клєпається в мексиці теж знаю. Я просто ЗАДОВОЛЕНИЙ новим мікрофоном,  про старий написав щоб було зрозуміло після чого я "пересів" на бету 58а

На скільки мені відомо в Мексиці  Шур не випускаеться  ще з початку 2000х років. Фактично весь Шур робиться  в КИТАЇ, якщо не помиляюсь лише декілька з самих дорогих радіосистем не роблять в Китаї.

Недавно отримав для проби EV ND767 та ND967. Як на мене дуже серйозна альтернатива класичним позиціям ШУРА, як по ціні так і по характеристикам.Чесно говорячи більше сподобався 767 - мае припідняту "високу серединку" , яка фактично якраз і дає прозорість звучання ну і діапазон 20 000 по верху . 967 - нижчий по частотному діапазону  до 13 000  + має відключаемий обрізний фільтр НЧ  125Гц .

Наразі вирішив залишити собі 767. Поюзаю в прокатах - за пів року скажу свою думку по надійності.

Хто має бажання попробувати - Ласкаво Просим в Дрогобыч  в гості до ШУМАХЕРА.... :) !!!!!

Ну і відеоролік,який мене просто "ДОБЫВ"

http://www.dailymotion.com/video/xco4jd_electro-voice-nd767-microphone-dest_music

Ральф Шумахер, якщо Вас влаштує відповідь офіційного представника Shere в Росії Алєксандра Козиря #223 : http://forum.plus-msk.ru/showthread.php?t=85399&page=12 Я  Якраз 

Якраз система SLX і виготовляється в КНР. Я б її ціну не назвав аж ніяк дешовою))). На рахунок "частоток" EV , то подивіться на графіки АЧХ., якщо вони вам щось говорять.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти