Юрій Бульбах | 29 Березня 2010, о 10:15 |
---|---|
Модератор |
В фонограмах купа дублювань. Наприклад: Навіть не знав, що стільки князів у нас є:-) Пропоную боротись з цим наступним чином: 1. Зробити те, що в браузері називається "Автозаповнення". При додаванні мінусовки, коли я захочу написати Андрій Князь ніяка ж падла мені не скаже, що це вже п'ятий князь, а треба щоб сказала. Тобто коли я ввожу князь, мені зразу в випадаючому списку викинуло всі існуючі князі (в майбутньому їх буте напевно лише 1) і мені лишається лише тицьнути мишкою. Альтернативний варіант, якщо прийняти за факт, що більшість виконавців вже є на сайті і малоймовірно, що когось пропущено, пропонувати користувачу не вводити виконавця, а обирати з існуючих. Якщо все-таки нема на сайті такого виконавця, надається можливість ввести його, але такий запис проходить обовя'зкове модерування. 2. Зробити всюди, де тільки можливо кнопки "пожалітись". Бачу я таку бздуру як чотири князі, то замість того щоб знаходити мейл адміна, писати листа з поясненням свого звернення і вказання проблеми, а просто біля трьох княчзів натискаю на кнопку і по бажанню коментую. Адміну приходить повідомлення, в якому вказується адреса сторінки з проблемним записом, він по ній переходить і приймає рішення. Як це виглядає можна подивитись на сайті http://dovidka.lviv.ua/index.php?cont=chapt&cid=1, знакоклику справа. |
Юрій Бульбах | 29 Березня 2010, о 10:16 |
Модератор |
На форумі кнопка "Обновити Підписки". Має бути "Оновити" |
Юрій Бульбах | 29 Березня 2010, о 10:17 |
Модератор |
Створю допис на форумі на 2 сторінці. Після написання мене кидає на першу сторінку. Ніхарашо. |
Юрій Бульбах | 29 Березня 2010, о 10:21 |
Модератор |
При створенні повідомлення відмічаю "Я хочу отримувати листи про нові повідомлення в цій темі на мій e-mail", лист приходить все в порядку. При наступному повідомленні в цій же темі галочки про те, що "Я хочу отримувати листи про нові повідомлення в цій темі на мій e-mail" немає, тобто статус не зберігається. Ніхарашо. Якщо тема мене цікавить, то я замахаюсь кожного разу відмічати галочкою. |
Юрій Бульбах | 29 Березня 2010, о 10:23 |
Модератор |
Можливості редагувати свої дописи нема? Ніхарашо. Значить потрібно "слідкувати за базаром". Але іноді просто хочеться "поправити" текст щоб було зруміліше чи акуратніше чи на абзаци розбити, попереднього перегляду також ж немає. |
Юрій Бульбах | 29 Березня 2010, о 10:31 |
Модератор |
на сторінці партнери перед вказання коду "нашого банера" бажано вивести сам банер, щоб було видно, що пропонується вставити. Кнопка - аналогічно. |
Юрій Бульбах | 29 Березня 2010, о 10:41 |
Модератор |
Пропоную поправити клас "item-post", щоб між абзацами повідомлень на форумі була відстань, краще буде читатись. |
Юрій Бульбах | 29 Березня 2010, о 10:42 |
Модератор |
І розмір шрифта пропоную зменшити. Занадто великий. |
veracruz50 | 29 Березня 2010, о 20:21 |
Користувач |
Підскажіть як видалити теми з форуму. |
Yulianovich | 30 Березня 2010, о 03:44 |
Користувач |
Згідний з зауваженнями Юрка Бульбаха. Власне хотів дописати про неможливість редагування і видалення тем. От що, що, а спробу оперативно поінформувати модерів про явні порушення, я б тільки вітав. Думаю і їм виявляти і усувати ці речі було б простіше і зручніше. Бо є випадки коли пишеш в приват і вказуєш на зміст і характер порушення правил дописувачеві, а в відповідь як не тиша, то чергові файли неукраїнської музики, або прописування латинкою. Я закликав і закликаю всіх хто бачить подібні речі, пишіть відразу у приват порушникам і акуратно і ввічливо проводьте пояснювальну роботу. В більшості випадків це спрацьовує. Не стійте осторонь! Поступово культура дописування і спілкування буде йти вгору. (Я так собі наївно чи ні гадаю). |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти