Юрій Бульбах | 30 Березня 2010, о 09:28 |
---|---|
Модератор |
Можливо то не глюк, а так задумано, але то неправильно, коли заходиш в мінуси, бачиш перелік всіх виконавців, натискаєш "міді" і "вальс", хочеш побачити список виконавців виключно з міді вальсами, а насправді бачиш весь перелік, просто якщо міді вальсів у виконавця нема, то буде пусто. Для чого тоді виводити весь список? Получається, що все одно треба тикати мишкою по всім виконавцям. Ніхарашо. Пошук по мінусам не працює??? |
Юрій Бульбах | 31 Березня 2010, о 19:43 |
Модератор |
Блін, пошук працює, просто поле для введення пошукової фрази на стільки світле, що його не видно, бажано зробити його помітнішим і з можливістю вибору типу і жанру.
Ще бажано не виводити в алфавіті букви, на яку виконавців немає. Якого дідька там робить м'який знак і пів латинського алфавіту? Лазити по "пустим" буквам набридає. Або хоча б виділяти жирним ті букви, де є виконавці і не виділяти "пусті". |
Юрій Бульбах | 1 Квітня 2010, о 01:45 |
Модератор |
Блін, пошук таки не працює нормально. Виводить перші двадцять результатів і все - ні "наступна сторінка" ні нічого іншого... |
Fint2000 | 2 Квітня 2010, о 09:39 |
Користувач |
Такс зробити можливіть для модераторів видаляти категорії які дублюються |
igomaestro | 2 Квітня 2010, о 12:32 |
Користувач |
Портал відмінний!!! Браво, так тримати! Користувачі, якщо щось не працює пробуйте оновити або змінити свій браузер!!! Два запитання до модераторів: 1.Після викладення мною 5 файлів в грудні на мило перестали надходити автоматичні повідомлення про нові файли. Чому? 2."Ти розлюбила мене, мила, на віки я тебе люблюЯк нам прийшла пора прощатись – піду на річку … ну… і втоплюсь" - текст прозаїчного вступу до пісні, як і весь даний текст був набраний особисто мною і мною ж викладений в грудні 2009 року разом зі "свіжим" мінусом"Піду втоплюся" Миколайчука Андрія, випадково знайденим на одному з російських сайтів. Днів зо три назад цей мінус ще "рахувався" як викладений мною, а тепер за Назаром Рибаком. Я ні на що не претендую, просто ЦІКАВО! Це пов'язано з оновленням порталу??? Всім удачі в усьому! |
Назар Рибак | 2 Квітня 2010, о 16:19 |
Модератор |
Так, це правда що пише igomaestro, я просто добавив плюсовку до ним викладеної мінусовки з текстом і воно поставило мене автором викладеної мінусовки. Правда я замітив це лише одного дня, зараз такого вже не замічаю, надіюся надалі все буде норм. |
Фісунов Андрій ... | 6 Квітня 2010, о 22:47 |
Користувач |
в мене вже 3 день нескаюються мынусовки-пише потрыбний час невыдомий -це у всых так,чи тыльки у мене??? |
Назар Рибак | 7 Квітня 2010, о 08:16 |
Модератор |
В мене теж таке саме, коли скачуєш мінусовку не пише скільки вона займає мегабайт і тому не можливо браузеру вирахувати скільки часу її скачувати! |
СЕРГІЙ ШУНЬКЕВИЧ | 7 Квітня 2010, о 10:02 |
Користувач |
я вибачаюсь але зараз неможливо зкачати жодного файлу !
|
СЕРГІЙ ШУНЬКЕВИЧ | 7 Квітня 2010, о 10:13 |
Користувач |
дякую все суперрр!!!! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти