unclehaphap | 7 Серпня 2013, о 16:39 |
---|---|
Користувач |
Спосіб 1. У формі відповіді є пункт: Я хочу отримувати листи про нові повідомлення в цій темі на мій e-mail: Ставите галочу і читаєте.
Спосіб 2: підписуєтесь на rss-стрічку http://feed://minus.lviv.ua/forum/rss/ і читаєте усі нові дописи. |
Юрко (DJ ... | 16 Жовтня 2013, о 08:42 |
Користувач |
Не працює кнопка "Повідомити Модератора", точніше форма відкривається, але не працює надсилання повідомлення. Часто-густо трапляється, що треба повідомити про відверте порушення правил, а інструмент, не функціонує. Прошу прийняти міри. Дякую. |
Jordzh | 23 Листопада 2013, о 04:52 |
Користувач |
Привіт!Що це за нова і незручна фішка нажимаєш ПЛЕЙ і треба чикати приблизно 10-20 сек...поки запуститься композиція,раніше такого не було..... |
Юрік $Chernavskiy$ | 1 Грудня 2013, о 21:51 |
Користувач |
Шановні модератори Чому мої мінусовки які я закачував на сайт якимсь дивним чином зникають????? |
Aleks9710 | 4 Грудня 2013, о 12:25 |
Користувач |
Шановні модератори прошу вас вирішити проблему в розділі мінусовки який знаходиться в лівому верхньому кутку на головній сторінці сайту.....проблема така немає ніякий кнопок навігації це не зручно якщо вибрати припустим аудіо-українські мінуси то покажить тільки перші мінуси по алфавіту Будь-ласка добавте якісь кнопки навігації) |
unclehaphap | 25 Грудня 2013, о 19:47 |
Користувач |
Таке вже було зарепортано. Зараз лінь тестувати ще раз, але таке стається після того, як додався коментар. Помагає перевідкриття. |
Оксана Тимків | 26 Березня 2014, о 21:51 |
Користувач |
Привіт,Рамане Романовичу.Є проблема. Я колись була підписана на розсилку на пошту поступлення інфи. сайту, а тепер листи мені не приходять((((Чи можеш допомогти? |
Оксана Тимків | 26 Березня 2014, о 21:51 |
Користувач |
Привіт,Рамане Романовичу.Є проблема. Я колись була підписана на розсилку на пошту поступлення інфи. сайту, а тепер листи мені не приходять((((Чи можеш допомогти? |
Андрій | 27 Квітня 2014, о 20:27 |
Користувач |
Не думаю, що це така вже й проблема... та взагалі то не проблема, але все ж, ставити оцінки чомусь не можна, пише ось таке: Too many votes from this IP address for this object. То не можна виправити? |
petrovich7 | 19 Вересня 2015, о 10:25 |
Користувач |
Добрий день!В мене дуже довго став загружатися ваш сайт.Раніше такого не було.І перехід з сторінки на сторінку також дуже і дуже повільний.З другими сайтами такої проблеми немає. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти