"Ліки від ... | 26 Липня 2010, о 23:22 |
---|---|
Користувач |
Цілком згоден з паном Юрком Бульбахом!!! За останніх кілька місяців що граю, тільки один тамада - пан Юрій Мишко працював на весіллі своїм звукооператором і озвученням. Звучок їхній правда був "голіменький", але то вже відносилося до їхнього головного болю... |
"Ліки від ... | 7 Серпня 2010, о 03:22 |
Користувач |
...І тут приходить "вся такая" тамада, в кращому випадку з мікрофоном за 190 грн, який не працює навіть на новій батарейці, а якщо і працює - то так, що можна втратити слух ще до першого заходу, а в гіршому випадку - Дайте мені мікрофона! Мені ж працювати треба!!!... Минулої неділі пережив таке жахіття!!! Та коза взагалі не мала мікрофону, її ведення було цілковитою тошнотворною нудьгою - Тільки но публіку танцями заведеш, а оте нещастя зведе нанівець всю твою роботу, і починай мало не з початку!... А на рахунок фірмової апаратури в музикантів, я згоден з паном Романом Метельським - колись казали музиканти: -"нє імєй АМАТІ, а умєй лабаті"! PS. Тільки от чомусь про апаратуру тамади ніхто так не жартує... -Мабуть тому, що рідко трапляється тамада з хоч поганою, але своєю апаратурою і комплектом свої музичних пліків... Частіше чуємо : - ...дайте мені..., а в вас є?..., включіть мені... Еееххх!... |
Анатолій Tonik$ | 7 Серпня 2010, о 15:20 |
Користувач |
Буває ще гірше - люди, з метою зекономити гривень 100-200 замовлять ТАКЕ диво, якого (або яку) взагалі протипоказано підпускати до мікрофону. Так сталося минулої неділі. 20.00 - тамада в стані гуманоїда. (Весілля почалось о 17.00) Але нам було на руку, хоч не мішала працювати. Жалко було молодят, але ми подвоїли віддачу, вибрали найкращі пісні. Свято не зірвалось. |
Роман Метельський | 9 Серпня 2010, о 02:33 |
Засновник порталу |
Так, погоджуюсь, серед представників нашої професії дуже багато неліквідів. Сумно це визнавати. Але це факт |
rusakow | 13 Серпня 2010, о 19:31 |
Користувач |
Нормальний тамада має свій нормальний мікрофон і комбік |
Роман Метельський | 14 Серпня 2010, о 16:40 |
Засновник порталу |
Тут моя стаття на тему апаратури тамади і звукорежисера. http://tamada.biz.ua/zvukorezhyser-na-vesilli-rozkish-chy-neobhidnist/ Також фотки мого звукорежисера в роботі на моїй апаратурі.. |
Руслан Кузьо | 30 Серпня 2010, о 13:40 |
Користувач |
Питання не по темі....Vitasuk Лесів а де в Дрогобичі студія звуко-відео запису???? Хто там працює? Сайт? |
Vitaliy гурт ... | 30 Серпня 2010, о 18:50 |
Користувач |
п. Руслан, питання не по темі треба писати в лічку..... Імена Роман Йосифів, Боря, Руслан Сивохіп вам щось говорять? Я думаю що так!)) Якщо хочете дальше розвивати цю розмову, створіть окрему тему!) |
Юрій Бульбах | 30 Серпня 2010, о 20:46 |
Модератор |
Повертаючись до теми, був сьогодні форумі сайту вкмонлайн на схожій темі. Осилив всі 22 сторінки дописів і був дуже здивований, більшість музикантів схиляються до того, що треба тамаду забезпечити, щоб не псувати свято, а деякі вважають, шо забезпечити звук - то святий обов'язок музикантів. Але більше всього здивували деякі дописувачі, які вважають, що протипоказано тамаді мати свою апаратуру, бо музиканти царі і боги і нема чого "наставляти" тут своє, тим більше менш потужне. Кумедні такі фрази музикантів є: "я тамаді зразу вказую її (його) місце - ти за столом, я на танцях. Цікаво, в нас теж так? |
Vitaliy гурт ... | 30 Серпня 2010, о 21:12 |
Користувач |
Я буквально в суботу працював весілля, тамада попалася якраз без апаратури, ну і взагалі крім папки з писульками нічого не мала.... Але на стільки була приємна і харизматична людина, зразу підійшла, і нормально сказала, типу хлопці так, і так, я початківець, нічого свого не маю, виручіть будь ласка.... Ну а ми дивимось, людина хороша, не ВИМАГАЄ, не ставить перед фактом, і не підсилає до нас батьків, чи навіть самих молодят з претензіями, що музиканти шось там їй включити не хочуть, а нормально просить виручити, то як в такому випадку можуть бути якісь конфлікти, ми нормально до кінця весілля все їй озвучували, і розійшлися в доброму настрої. Всі залишились задоволені, а ми від лишньої роботи не перетрудилися, і не повмирали:)) Так, що все залежить від людей... я не думаю, що є багато музикантів котрі на прохання допомогти посилають.... а от на людей, котрі в нахабній формі мені розказуть що я зобов"язаний їх озвучувати приходиться реагувати відповідно. висновок: Будьмо ЛЮДЬМИ!) І таких конфліктів не буде!) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти