Роман Метельський | 23 Січня 2011, о 22:41 |
---|---|
Засновник порталу |
А на , маєш! То я, як тамада, уже й не потрібен на весіллі? |
Василь | 23 Січня 2011, о 23:15 |
Користувач |
Да ну (щось таке кажете ,п.Романе!!)Трошки не співпраював,з тамадою,обійдеться всього доброго! |
Юрій Бульбах | 23 Січня 2011, о 23:17 |
Модератор |
>>То я, як тамада, уже й не потрібен на весіллі? Та чого, якщо хтось гостем запросить, то тра йти:) |
Роман Метельський | 23 Січня 2011, о 23:27 |
Засновник порталу |
Так, я тамада. Але я стараюся багато зробити корисного для музикантів. І нічого не прошу в замін. Тому, що мої хороші друзі - музиканти. І мій найкращий друг - музикант. Може досить нам вимірювати один одного тим, хто як заробляє? Кожен з нас назве купу прикладів поганих тамадів і поганих музикантів. Давайте міряти всіх одним мірилом - професіоналізмом. І давайте робити щось один для одного, не чекаючи нічого в замін. В такому випадку свого обличчя ніколи не втратиш, а клієнти розсудять. |
Василь | 23 Січня 2011, о 23:36 |
Користувач |
Ви,взагалі,маєте рацію!Тому успіхів і всього найкращого! |
Юрій | 25 Січня 2011, о 19:08 |
Користувач |
Я надіюсь,що не всі тамади будуть на нас ображатись.Адже мова йде про тамадів непрофесіоналів. |
Yulianovich | 25 Січня 2011, о 20:27 |
Користувач |
Ведучий-розпорядник-тамада на весіллі необхідний. І це що деякі музиканти беруться виконувати його фукції теж ніби і незле. Але... Це, на мою думку, невірно. Кожен повинен займатися своєю справою. Дуже вже все спростилося. Вся "робота" сучасних музикантів зводиться переважно до співу під фонограму з нету. Щоб не виглядало здирництвом, то погоджуються ще проводити ігри та забави. А що бувають випадки коли тамада з поганим мікрофоном, чи без нього, то це неподобство звісно. Хоча це все залежить від нас. Коли закінчиться ера "караокерства" на весіллях, то і виростуть вимоги до технічного забезпечення тамади. Та і музиканти будуть цінити свою працю, а не працювати "за пляцки". |
Постевка Мікс | 27 Січня 2011, о 04:27 |
Користувач |
Щодо "пляцок". Здається в Чернівцях на цей сезон сильно впала ціна на тамаду. Одна з причин крім кризи, кожна трішки публічна людина, вчитель чи журналіст береться тамадувати. Хоча є авторитетні тамади які стараються не збивати ціну, але їх це теж заділо. |
Yulianovich | 27 Січня 2011, о 18:35 |
Користувач |
Доводилось бачити різних ведучих в роботі. Були що читали "вєршики" з ламінованих карток і проводили неживі і "правильні" ігри та забави. А бачив ведучих які крім власних неординаргих заготовок, витончено і інтелектуально імпровізували. |
bodja bear | 29 Січня 2011, о 13:21 |
Користувач |
тут головне професіоналізм якщо тамада і музики профі тоді все буде ок а якщо хтось один з цієї ланки не дотягує проблеми гарантовані:)))) ну і людяність звичайно,ситуації бувають різні і то також треба розуміти ,мені нічого некоштує підключити ще один мікрофон якщо в пульті є вільні місця , а хамством нічого не добєшся |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти