Василь | 30 Січня 2011, о 03:10 |
---|---|
Користувач |
п.Романе,вибачте,не спиться.Залишусь інкогніто(хоча яке там!),нема слів....Прокинетесь,да Ви перший,хто створив наш сайт!В тому,не помилюсь,побажання всього доброго!!!
|
Василь | 30 Січня 2011, о 04:09 |
Користувач |
Я взагалі вважаю,що толковий тамада має свій комб.Удачі ,Вам,не люблю слово лабухі удачі всім,бережіть свою сім"ю! |
bodja bear | 30 Січня 2011, о 08:20 |
Користувач |
=Ну Ви,п.Богдане і даєте= Пане Василь несприймайте ці мої слова серйозно то просто був жарт)))) |
bodja bear | 30 Січня 2011, о 08:28 |
Користувач |
а як на мене толковий тамада може прийти без нічог взагалі і так заведе публіку що вони ще тиждень після весілля будуть гуляти)))а делетант навезе з собою купи приладдя розписані сценарії а публіка буде нудитись,хоча всетаки профі з пустими руками не прийде,протиріччя так але тут я про талант говорив щоб заводити публіку талант потрібен.... |
Юрій Бульбах | 30 Січня 2011, о 10:12 |
Модератор |
>>Да мені до п.Романа сотні кілометрів... О, перша підказка до розкриття інкогніто:) |
Юрій | 30 Січня 2011, о 10:14 |
Користувач |
Читаючи повідомлення п.Богдана складається враження,що він весілля грає лиш за сто грам і кілька дівчат сімпотних.Хлопці-не забувайте що ви на роботі,а не на дискотеці.Помоєму вже треба створювати тему--а чи змогли б ви відіграти весілля без горілки і дівчат? |
Юрій Бульбах | 30 Січня 2011, о 10:18 |
Модератор |
>>а чи змогли б ви відіграти весілля без горілки і дівчат? Як не сумно, але тільки так і працюю. Тому приказка "є що згадати - нема що дітям розказати" мені дуже подобається, але то не про мене:) |
Василь | 30 Січня 2011, о 10:28 |
Користувач |
Шкода,Вас п.Юрію,шкода...Не п"єте,до дівчат не залицяєтесь.Що будем робити?! |
Юрій | 30 Січня 2011, о 10:29 |
Користувач |
Юрію-я надіюсь що не ви одні.І справа не в тому ,що хворий і не можу пити, а в тому що я на роботі. |
Юрій Бульбах | 30 Січня 2011, о 10:36 |
Модератор |
>>Шкода,Вас п.Юрію,шкода... А мені шкода печінку :) >>Що будем робити?! Будем брати з мене приклад. >>Юрію-я надіюсь що не ви одні Я так розумію, нас як мінімум двоє. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти