Злий | 5 Грудня 2010, о 11:08 |
---|---|
Модератор |
Вітання з S3 ! :) |
Магазин "ВІВО" | 6 Грудня 2010, о 11:08 |
Користувач |
Якщо корга чи ямаху прописати добре, то не гірше вийде чим на даному девайсі.Це в любому хорошому самограї можна зробити те, що на даному відео, тобто з одної кнопки. Як на мене, все - таки він не практичний в роботі наживо. Щодо ямахи я можу геть довести це.
Відповідь: На мою думку Roland GW-8 практичний і швидкий. Перед Роландом я завжди працював на Ямахах, тому можу зробити такий висновок.
Відповідь: Відключити чи змінити інструмент на ходу в (в стилі або фонограмі) Roland GW-8 можна зробити за 2-3 секунди.
І всі ці зміни якщо потрібно зразу ж записати одним дотиком кнопки.
Відповідь: multi pad в Роланді відсутній. Як на мене вони не потрібні. Перед тим мав Ямаху -3000 я їх ніколи в лабі не використовував.
Відповідь: Запис він має і швидкий і покроковий. Тут повноцінний секвенсор. Можна у фонограмі чи стилі змінити ту чи іншу ноту і поставити той чи інший контролер хоч на кожний такт.
Жодна Ямаха -самограйка того не вміє.
Згідний. Звуки і загальне звучання дуже добрі.Порівнював з іншими інструментами. Ще дві переваги. Еквалайзер на виході та відтворення мр.3. |
Діма Аксюк | 15 Грудня 2010, о 11:35 |
Користувач |
ну затаку ціну може кращого і нема тай на нинішній час для халтур більшого і нетреба.но все таки roland gw-8. korg pa-500 чи yamaha psr s 900. І питання на рахунок gw-8 холод,сирість клавіші незалипають? а то чув шо нажимаєш на одну а звучи зо пять. |
Dj_Yura | 15 Грудня 2010, о 16:25 |
Користувач |
Не знаю як у GW8 із залипанням, а от у Роланда EXR-5 на холоді клавіші залипаються... |
Злий | 15 Грудня 2010, о 17:35 |
Модератор |
>>Не знаю як у GW8 із залипанням, а от у Роланда EXR-5 на холоді клавіші залипаються... Треба менше в теплі пива в нього лити :) .... Переграв на холоді на багатьох інструментаж і на жодному не бачив такого глюка. Мінімум, що може статись - час реакції рідкокристалічних дисплеїв зросте, максимум - замерзне батарейка, що тримає дані з повним скиданням пам'яті. Ну ще можна перерубати контактні резинки при активній грі. В інструментах з дорогою контактною системою можливе загусання змазки. |
Володимир Косинський | 15 Грудня 2010, о 18:16 |
Користувач |
"""но все таки roland gw-8. korg pa-500 чи yamaha psr s 900. """""" Вибирати всерівно Вам, тут вам ніхто порадити не зможе, або навпаки порад буде стілльки, на кристь того, чи іншого інструмента, що ще більше будете сумніватись, так що слухайте, зважуйте , мацайте і вибирайте!!! А на рахунок залипають клавіши на холоді чи ні, довелось восени пограти ним на холоді, трішки переживав , але він поводив себе достойно, може пан Ростислав вірно підмітив: траба меньше пива в нього лити !!!!! |
Dj_Yura | 15 Грудня 2010, о 19:52 |
Користувач |
Між тими інтструментами вибирати і не треба. Тут korg pa-500 рулить однозначно. Р.Фіцик якщо Ви на свою клавішу пиво лиєте, то не говоріть таке на мене. Після вчора знайомий приніс роланд EXR 5. Як почали грати на морозі -звук ужас, клавіші не тільки почали залипатися, а і "туго ходити". |
Злий | 16 Грудня 2010, о 12:45 |
Модератор |
>>Р.Фіцик якщо Ви на свою клавішу пиво лиєте, то не говоріть таке на мене. В кінці мого речення стоїть смайл. Я в свої інструменти лию: а) спирт (або горілку за його відсутності), б) "Контакт 60" або аналоги. |
Володимир Косинський | 16 Грудня 2010, о 15:23 |
Користувач |
>>Тут korg pa-500 рулить однозначно..... Про,що я й попереджав, тільки робили б примітку " суб`єктивна думка " |
гурт ЗАГРАВ@ | 30 Грудня 2010, о 16:44 |
Користувач |
якшо би прийшлось вам вибирати Korg PA-50, Roland GW-8, YAMAHA S-910 то яку би ви вибрали???Дякую!))) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти