гурт ЗАГРАВ@ | 30 Грудня 2010, о 17:05 |
---|---|
Користувач |
на рахунок вибору жінки,буду писати на інший форум)))))) |
Злий | 30 Грудня 2010, о 17:17 |
Модератор |
>> на рахунок вибору жінки,буду писати на інший форум)))))) Але будете? |
гурт ЗАГРАВ@ | 30 Грудня 2010, о 17:20 |
Користувач |
Як тре буде то буду,головне щоб не самограйка попалася))))))) |
Злий | 31 Грудня 2010, о 09:49 |
Модератор |
>>головне щоб не самограйка попалася))))))) Самограйка добра в ліжку, робоча станція - добра господиня, а от концертна клавіша - то зле: вона буде постійно на сцені і Вам доведеться все робити руками :) ... |
Тарас Габа | 31 Грудня 2010, о 17:53 |
Користувач |
МОЦНО СКАЗАНО.... З НАСТУПАЮЧИМ НОВИМ РОКОМ УСІХ !!! |
Lutso | 3 Січня 2011, о 16:49 |
Користувач |
Працював на всіх трьох по кілька місяців. Раджу YAMAHA S-910 хоч вона найдорожча з даного списку. Правда чув слухи якщо у PA 50 SD вставити якусь карту розширення від PA 800 то звучати він буде не гірше PA 800 , проте це лиш слухи мабуть :( |
Юрко (DJ ... | 18 Січня 2011, о 14:02 |
Користувач |
Знаючи схемотехніку PA-50 та PA-50SD, туди доставити нічого не можна. Хіба набудувати... Але то громіздкий процес і зовсім не змінює звучання. Ходили слухи, що можна перепрошити мікросхеми зі звуками, але то також несуттєва зміна - тонгенератор та ЦАП не поміняєш... |
Злий | 18 Січня 2011, о 16:45 |
Модератор |
>>Ходили слухи, що можна перепрошити мікросхеми зі звуками, але то також несуттєва зміна - тонгенератор та ЦАП не поміняєш Змінити базові мультисемпли - це несуттєво??? |
bodja bear | 22 Січня 2011, о 21:56 |
Користувач |
а грузити нові звуки в даного роланда можна????? |
bodja bear | 22 Січня 2011, о 22:08 |
Користувач |
і ще :)наскільки ефективною є в цьому інструменті функція STYLE CONVERTER чи можна за її допомогою формувати повноцініі стилі ?дякую |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти