Віталік Вус | 28 Травня 2012, о 22:27 |
---|---|
Користувач |
Всім доброго вечора.Хто як думає:варто замінити свій Ра50 на GW8?Обидва інструменти гарно прописані,повністю робочі.Є одне "але":Ра50 косметичний стан вимагає бажати кращого,потертий.GW8 не такий пошарпаний.І головне-пропонують ПРЯМИЙ обмін,без доплати.Варто міняти?Хто б як поступив в даній ситуації? |
Seroha | 29 Травня 2012, о 16:39 |
Користувач |
Всім доброго вечора.Хто як думає:варто замінити свій Ра50 на GW8?Обидва інструменти гарно прописані,повністю робочі.Є одне "але":Ра50 косметичний стан вимагає бажати кращого,потертий.GW8 не такий пошарпаний.І головне-пропонують ПРЯМИЙ обмін,без доплати.Варто міняти?Хто б як поступив в даній ситуації? GW8 - то не інструмент, не міняй. |
unclehaphap | 29 Травня 2012, о 16:43 |
Користувач |
Можна помінятись заради самої суті процесу. Результату це не змінить ... |
Віталік Вус | 29 Травня 2012, о 17:42 |
Користувач |
Seroha,Дядько Хапко дякую. |
-Vov4uk- | 10 Вересня 2012, о 15:25 |
Користувач |
Скажіть будь ласка чи варто міняти GW8L на GW8E ??? Чи кращі звуки і стилі має європейська версія? |
Магазин "ВІВО" | 9 Жовтня 2012, о 17:46 |
Користувач |
Так. Варто поміняти. Roland GW-8E кращий для наших регіонів. Я пробував і порівнював європейську і латиноамереканську версію. |
Олександр Новіцький | 2 Листопада 2012, о 20:12 |
Користувач |
народ, скажіть будь-ласка, на весілля конкретно шо краще Roland GW8 чи Roland BK5 допоможіть вибрати початківцю музиканту) |
Анатолiй | 2 Листопада 2012, о 20:58 |
Користувач |
Може тут є відповідь на питання, чи варто? http://minus.lviv.ua/forum/thread/5049/
|
Анатолiй | 2 Листопада 2012, о 20:59 |
Користувач |
Ось відповідь Дениса у попередній темі на це питання: http://minus.lviv.ua/forum/thread/5049/ "Просто була в мене ямаха, то в управліні добра, але по звуках херння, зараз роланд GW8, то по звуках добре, а от в управліні зовсім незручний для весіль"
Тобто: "GW8 - в управліні зовсім незручний для весіль" |
Юрій | 3 Листопада 2012, о 00:36 |
Користувач |
Зразу скажу, що не є прихильником цих двох інструментів, тобто Roland GW-8 і Roland BK-5. Мав можливість пощупати ці інструменти. Не можу сказати, що вони такі не зручні в користуванні - діло звички. Я не відчув жодних проблем та незручностей, хоча завжди користувався "ямахами". Сподобався автоакомпонемент, там стиль можна прописати в трьох варіантах, тобто в мажорі, мінорі і септакорді, якщо не помиляюсь, щось на подобі як в "коргу", а от звучання мені не сподобалось, але це моя особиста думка. Більше про ці інструменти може розповісти Віктор, гурт "ВІВО-LUX", магазин "ВІВО". |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти