Денис Главацький | 17 Січня 2012, о 13:58 |
---|---|
Користувач |
Що таке може бути ?? коли включаю Roland GW8 Деколи тембра нестроять з стилем?????Допоможіть!!!!!!!! |
muzboss | 17 Січня 2012, о 16:28 |
Користувач |
Покрути пітч бендер... |
Вячеслав | 4 Лютого 2012, о 18:12 |
Користувач |
Чим відрізняється Roland GW 8E від Roland GW 8L? |
aristokratiya5 | 4 Лютого 2012, о 19:03 |
Користувач |
У серії Е - Європейські стилі та етнічні звуки,а в L-латиноамериканські. |
Гурт Vid ... | 8 Квітня 2012, о 20:12 |
Користувач |
Добрий день, шанувальники ROLAND GW 8, у мене він теж є, і сталася така проблема. Він нечитає ні одну флешку я їх перепробував сотні. Возив його до професіоналів ніхто незнає що зним таке, може підскажите що може з ним таке бути і як це виправити, він без юєзбі входа стаїть не більше 300 доларів. На перед дякую)))))))))))))))))))))) |
unclehaphap | 8 Квітня 2012, о 21:25 |
Користувач |
|
Юрій | 10 Квітня 2012, о 16:55 |
Користувач |
Добрий день, шанувальники ROLAND GW 8, у мене він теж є, і сталася така проблема. Він нечитає ні одну флешку я їх перепробував сотні. Возив його до професіоналів ніхто незнає що зним таке, може підскажите що може з ним таке бути і як це виправити, він без юєзбі входа стаїть не більше 300 доларів. ЗОЛОТІ СЛОВА!!! |
korg5 | 19 Квітня 2012, о 18:24 |
Користувач |
Підкажіть будь-ласка може хто знає, чи можливо на Roland GW-8 міняти версії з латинської на європейську або наоборот. І як її поміняти? Де ті версії можна знайти? |
unclehaphap | 19 Квітня 2012, о 18:58 |
Користувач |
Можливість змінювати регіональні версії заблокована виробником. Якщо хтось готовий надати інструмент для дослідів, профінансувати певні дослідження і ризикнути заводською гарантією - можна спробувати.... |
Роман Ремінський | 22 Квітня 2012, о 23:29 |
Користувач |
Чи варто брати Roland GW-8 для живої гри (ударні,бас та ритм гітари, клавіші,солістка) заради звуків..., хочеться щоб був автоакомпонемент (граю по весіллях). |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти