Андрій Іванюра | 27 Жовтня 2011, о 19:40 |
---|---|
Користувач |
Шановні колеги, якщо Ви хочете на весіллі здобути собі аудиторію, яка буде платити Вам відповідну суму, за яку Ви зможете купити собі купу відповідних інструментів, а може і цілий колектив, який буде грати на професійному рівні, і після того Ви захочете далі грати по весіллях, то... прапор Вам в руки, як називається... НАЩО на весіллі дорогущий синтезатор без автоакомпанементу? Щоб руки потримати, і потім якийсь "найкращий" гість на нього банку пива розлив? Чи Ви приходите на забаву, щоб похизуватися апаратурою, а не гостей позабавляти? Ще раз зверну увагу, і ще раз перепрошу, якщо помиляюся: ми обговорюємо інструмент для гри на халтурах, а не елемент студійного спорядження... Якщо ж Ви працюєте суто на студії, то це різні речі... |
unclehaphap | 27 Жовтня 2011, о 20:10 |
Користувач |
Я чекав таких слів. Вже не одна дискусія (у тому числі і на цьому форумі) до цього зводилась. Я так розумію, що розвиток та вдосконалення - не ваш шлях?
Чувак, не повіриш: натискати клавіші, відчуваючи віддачу, кайфувати від того, що басист не сильно відстав від барабанщика, не виводити слайдер волюму до самого стриху, бо тебе не чути. І чому "весілля" та "дешева самограйка" стали синонімами? Я не заперечую проти самограйок - в певних ситуаціях вони помічні та й ніщо не заважає користуватись двома окремими інструментами.
Можна подумати, що гості дуже перебірливі і проливають пиво виключно на дорогі девайси. Це не аргумент, проїхали...
Не зовсім погоджуюсь, що гостей повинні забавляти музиканти. Але якщо навіть і так, то на кращому інструменті і веселіше працюється. А хизуватись можна будь чим: саксофоністом, скрипалем... :)
А дайте мені ваше означення інструмента для студії та інструмента для халтур. Де та межа? |
Юрій Цьосенко | 27 Жовтня 2011, о 20:44 |
Користувач |
Згоден з Вами.На приклад:Є такий Володимир Григорович,він працює директором і головним звукорежисером студії "З ранку до ночі",у нього на "home-студії"довгий час стояла PSR S900.Так що дійсно,де та межа?Що грунтується під значенням "ІНСТРУМЕНТ ДЛЯ СТУДІЇ"? |
Андрій Іванюра | 27 Жовтня 2011, о 20:51 |
Користувач |
З Вашого дозволу, Дядько Хапко, я не буду коментувати кожного Вашого речення, але, по-перше... я так розумію, Ви маєте класний колектив, який грає повністю наживо, а Ви в ньому на класному синтезаторі лабаєте. Якщо ні, то чому Ви так розповідаєте про "хизуватись можна будь чим: саксофоністом, скрипалем... :)", якщо так, то я Вас цілком розумію, я теж граю у цілком "живому" колективі. це дійсно класно, і обговорювати чи про щось сперечатися в цьому плані нема сенсу. По-друге, не знаю, може, для Вас це дурничка, але думаю, що середньостатистичний лабух, навіть маючи ще дві державні роботи, не дуже захоче розкошелюватися на інструмент за 3-4$ у.о., який буде використовуватися суто на халтурах, де відробиться досить нескоро, зважаючи на економічну ситуацію в державі і, як наслідок, те, як "радо" люди готові віддати музикантам за роботу нормальну суму. А тепер по темі. Дивлячись на GW-8 з тієї точки зору, яку я щойно описав: це НАСТІЛЬКИ поганий інструмент? |
Андрій | 27 Жовтня 2011, о 21:23 |
Користувач |
Привіт! Андрію чому не звертаешся до мене з питаннями по інструменту який ти в мене придбав |
Андрій Іванюра | 27 Жовтня 2011, о 21:28 |
Користувач |
Та тут питань нема - гарно працює інструмент :-) |
pete fedyshyn | 27 Жовтня 2011, о 21:34 |
Користувач |
Андрій! Я особисто тебе не знаю, але мій друг Самбульський Валєра казав, що ти талановитий хлопець і вмієш не тільки на мр3, а професійний інструмент можна купити не тільки за 3-4 тис.уо а і за 400-800 |
Андрій | 27 Жовтня 2011, о 21:45 |
Користувач |
Та як не було питань Андрію, ти ж писав на форумі що не знав як прописати збивку на GW-8 щоб тарілка звучала в кінці. Там є один нюанс можу про нього розповісти. Дзвони |
Андрій Іванюра | 27 Жовтня 2011, о 21:56 |
Користувач |
pete fedyshyn, приємно, що в нас є спільні друзі, є нагода познайомитися і нам А про інструмент... Мені важливо, щоб був автоаккомпанемент, бо з одним синтезатором і скрипкою багато не награєш, хіба троїсту музику гарно робити під баянчик. Наразі GW-8 мене повністю задовільняє в тому плані. тоя тоя, я б звернувся обов'язково, якби не знайшов відповіді, але тут товариство допомогло, тому я вирішив Вас не турбувати лишній раз по телефону Щодо нюансу - стало цікаво, десь задзвоню. |
Yulianovich | 28 Жовтня 2011, о 00:11 |
Користувач |
Андрій Іванюра, тоді зустрічне питання: навіщо на весіллі синтезатор з автоакомпонементом? Колись як музики грали одноманітно, то казали що "завели ШАРМАНКУ". То тут та сама історія з автоакомпонементом. Занудливі стилі з шаблонними барабанними збивками. А, я й забув... тепер і невідомо що таке вже "жива музика". |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти