unclehaphap | 26 Жовтня 2011, о 14:47 |
---|---|
Користувач |
В мене місця нема, можу прикотити машиною до когось... |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 26 Жовтня 2011, о 17:22 |
Користувач |
Дядько Хапко Тай й досить часто ,серед музикантів, доходить до маніакальності - шо моє то все cаме краще |
Yulianovich | 26 Жовтня 2011, о 21:25 |
Користувач |
Олег Панчишин, від жодних "прописок" ні один інструмент, чи прилад звучати краще ніколи не буде. Може звучати лише по-іншому. А це дві різні речі і не потрібно їх узагальнювати. Дуже мене забавляє коли на форумах починають писати про "чудодійні" маніпуляції з покращенням звучання в семплерних синтюках. Коли б мова йшла про VA або FM синтез, то мови нема. Але ці відомі абревіатури чомусь на цьому форумі не в пошані))). |
Олег Панчишин | 27 Жовтня 2011, о 08:39 |
Користувач |
|
Богдан Іванишин | 27 Жовтня 2011, о 08:50 |
Адміністратор |
Олег, з поваги до Вас скажу що як би Ви не крутили і не еквалізували неякісний семпл - воно поможе як мерлому кадило... Тим більше обробка, ну, буде "воно" звучати... тільки з обробкою. Вже хтось колись писав жо на ПА 50, за допомогою динамічної обробки, можна покращити звучання семплів того інструменту - чесно скажу, довго з того сміявся! Олеже у Вас просто буде інший звук - але.. він і дальше буде працювати по заданому алгоритму... Тим і Yamaha DX7, Kurzweil 2500 - 2600 (як приклад), відрізняєтьтся від того "мотлоху" Що це є інструменти для творіння а не для... ))) Як на мене для гри в кабаку ці інструменти добре оправдані але напевне не більше... |
Олег Панчишин | 27 Жовтня 2011, о 09:01 |
Користувач |
|
Yulianovich | 27 Жовтня 2011, о 09:16 |
Користувач |
Бедзю відповів, можна сказати, за мене на всі 100%! Олег, GW-8 і D-50 це інструменти з різними системами синтезу. GW-8 це дешевенький ромплеєр, а D-50 дорослий лінійний синтюк. Їх і порівнювати нема змісту. А наявність обробки в синтезаторі... При серйозній студійній роботі завжди використовується зовнішня обробка, синтезатори грають роль тон-генераторів, бо порівнювати тут нема що. В цьому неважко пересвідчитись при наявності процесора ефектів вищого класу. А от що стосується рівня інструменту дляроботи... Повірте, за всі роки що я займаюся музикою (а це з 1972р.) нічого не змінилося. Одні грають на дешевому і допотопному, інші на справжньому і дорогому. Це справа кожного вибирати, тому тут критикувати, чи встановлювати які планки недоречно і некоректно. |
Олег Панчишин | 27 Жовтня 2011, о 10:33 |
Користувач |
|
unclehaphap | 27 Жовтня 2011, о 10:46 |
Користувач |
1. Межі цінової категорії? 2. По яких критеріях аналізуємо? |
Олег Панчишин | 27 Жовтня 2011, о 10:58 |
Користувач |
Дядько Хапко, та подивіться в неті ціну GW8 і характеристики "2. По яких критеріях аналізуємо?" - тема!!!!! Roland GW-8 |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти