Yulianovich | 26 Жовтня 2011, о 00:51 |
---|---|
![]() Користувач |
Олег Панчишин, правда на твоїй стороні! Коли самограй включити в нормальний звуковий тракт, то відразу чути що це інструмент для домашніх занять музикою, а аж ніяк не для професійних завдань. |
Олег Панчишин | 26 Жовтня 2011, о 10:19 |
Користувач |
А ще я думаю, що в наших бетонних залах про плотнсть звучання можна забути. І різниці як такої ніхто не відчує. п.Ігор Гарвас, я думаю, що на весіллях і т. д Ви нікому не докажите , що інтрумент професійний чи для домашніх занять, тому що люди вже говорять: включіть!!! , а не заграйте... висновок один: інструмент має бути зручним для музиканта, включаючи зручне управління, ціна і звичайно поняття в ньому... а вирішувати покупцю !!!! Я чув вже багато прописок GW8 і в кожного різне звучання як акомпонименту так і звуків... |
Сергій Чемерис | 26 Жовтня 2011, о 10:26 |
![]() Користувач |
народ, колись на ямахах псс 51 грали по весіллях і всі були довольні, а зараз нікому не догодиш інструментом, як би він не звучав)))))))))) |
Gocan | 26 Жовтня 2011, о 11:01 |
![]() Користувач |
Ооо! PSS 51 - ностальгія... В ті часи про плотність звуку ніхто не перечився, а гості заглядали за колонки - хто то так рівно стукає і не "б'є по ногах " А висновок зводиться до того, що до не зовсім "плотних" клавіш необхідно мати зо два живі інструменти. Roland GW-8 слухав, пробував - не подобається ані звучання ані функціонал. Нікого не агітую думати так само, то є моє суб'єктивне бачення. |
unclehaphap | 26 Жовтня 2011, о 11:08 |
![]() Користувач |
Як завжди тема звелась до того, що рівень інструменту ролі не грає. Головне - закос бабла. От і виробники цю фішку прорубали. То як тепер хотіти, аби було на ринку вдосталь якісних і водночас відносно доступних інструментів? Попит породжує пропозицію... |
pete fedyshyn | 26 Жовтня 2011, о 14:03 |
![]() Користувач |
Так в межах від 400 до 1000 у.о. є ціла купа моделей ПРОФЕСІЙНИХ клавіш з хорошим "плотним" звучанням . Одна біда, на них треба грати. А питання бетонних залів, то проблема з іншої категорїї, досить багато можна поправити еквалізацією, але треба хороший 1/3 октавний екв. і хороші вуха |
Олег Панчишин | 26 Жовтня 2011, о 14:08 |
Користувач |
|
unclehaphap | 26 Жовтня 2011, о 14:27 |
![]() Користувач |
Дійсно хороший інструмент не повине залежати від апарату, куди його включають, він звучить усюди... Олеже, давай абстрагуємось від апарату - ми ж його не обговорюєм. Бо ще сторінок 20-30 можна списати, обговорюючи що на чому звучить... Це ж не гітара/комбік, не Hammond/Leslie. |
unclehaphap | 26 Жовтня 2011, о 14:38 |
![]() Користувач |
А давайте дійсно зробимо збіговисько: я можу взяти Ketron X1. Technics KN6500 проданий, але попрошу для такої справи. Також можу прихопити Korg N5. Можна розробити більш-менш адекватну методику тестування. То як? |
Олег Панчишин | 26 Жовтня 2011, о 14:42 |
Користувач |
Ок! Дядько Хапко , пробачте, що трохи глибоко почав рити. Мені GW8 подобається...
Всім гарного настрою... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти