unclehaphap | 24 Жовтня 2011, о 18:58 |
---|---|
![]() Користувач |
Для плотного звучання в першу чергу потрібні правильні інструменти і грамотне звуковидобування/техніка/культура гри... |
pete fedyshyn | 24 Жовтня 2011, о 19:20 |
![]() Користувач |
Олег Панчишин. Стосовно якості апарата сумнівів немає, він повинен ЯКІСНО підсилити сигнал, але ніяким апаратом не покращиш звучання. Умовно кажучи якщо голосу немає( в інструмента чи вокаліста) то нема що підсилювати (і динамічна обробка, ефекти не поможуть) |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 24 Жовтня 2011, о 22:06 |
![]() Користувач |
інструменти самограї до 1000 $ з дуже "плотним" звучанням це KETRON X-1 ,SOLTON 100,60,50 ... всякі корги ра при порівнянні лоб в лоб і близько не стояли |
Олег Панчишин | 25 Жовтня 2011, о 14:23 |
Користувач |
pete fedyshyn елементарний приклад: візміть на гітару примочку +-500грн, і візьміть +-3500грн. от Вам і звучання...Висновок: апарат грає велику роль!!! Одна і та сама фонка в кожного порізному звучить на апараті... |
unclehaphap | 25 Жовтня 2011, о 15:40 |
![]() Користувач |
Олеже, проста задачка згідно твоєї логіки: для прикладу маємо Telecaster '69 і "Урал". Якої вартості повинна бути примочка, аби знівелювати різницю в звучанні вказаних гітар? Вважаємо, що грає професійний гітарист в професійний апарат. Художню складову не враховуємо, тільки технічну.... |
Олег Панчишин | 25 Жовтня 2011, о 16:07 |
Користувач |
Дядько Хапко, тут Ви праві також .Тоді я не знаю як це питання розрулити...У кожного своя правда. |
unclehaphap | 25 Жовтня 2011, о 16:14 |
![]() Користувач |
Нема у кожного своєї правди - вона одна: всі складові ланцюжка/процесу повинні бути збалансованими, без перекосів типу "дорогий інструмент в кривих руках в дешевий апарат перед вимогливою публікою". Ми плавно переходимо в оффтоп, так що давайте знову про клавіші.... |
Сергій Чемерис | 25 Жовтня 2011, о 22:43 |
![]() Користувач |
Народ, хто може щось цікаве розказати про "Korg PA-500" з власного практики, чого немає на сайтах? Хочу придбати собі такий інструментик, але ще думаю... |
unclehaphap | 26 Жовтня 2011, о 00:04 |
![]() Користувач |
Обговорення PA500 - в іншій темі... |
Сергій Чемерис | 26 Жовтня 2011, о 00:25 |
![]() Користувач |
ой.. точно)))))) щось я трошки запутався в цій темі))))))) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти