Володимир Косинський | 27 Вересня 2011, о 21:57 |
---|---|
![]() Користувач |
Андрію, я не працював з тим конвертором, але мені здається, що редагвати стиль, підставляти тембра, всеодно дорведеться на інструменті, а з КУБОМ ти в реальному часі все чуєш, от якби скрипт для КУБА хтось підкинув? |
Андрій Іванюра | 27 Вересня 2011, о 22:32 |
![]() Користувач |
Тарас Будинкевич казав, що має, але в нього, по ідеї, скрипт до Roland Prelude, там різниця в одному чи декількох банках. Треба уточнювати, бо я не хотів довго набридати по телефону. |
Андрій Іванюра | 8 Жовтня 2011, о 11:41 |
![]() Користувач |
Ще один стиль польки, нарешті дописав. Може комусь пригодиться... http://ivaniura.org.ua/styl-avi-polka1-dlya-roland-gw-8 |
Сергій Чемерис | 23 Жовтня 2011, о 19:55 |
![]() Користувач |
Народ! Є дофіга Китайських підробок. подивіться під гніздом, де блок живлення втикати в інструмент - там все написано)))))))) напишіть звідки ваш інструмент))) |
olegvitaliktr | 23 Жовтня 2011, о 20:04 |
![]() Користувач |
У меня китай. |
unclehaphap | 23 Жовтня 2011, о 20:32 |
![]() Користувач |
Браття, спокійно! Вони всі китайські як і інші моделі вже з десяток років. У мене був GW-8L, куплений в США. Звісно, що теж китайський... |
Олег Панчишин | 23 Жовтня 2011, о 21:43 |
Користувач |
Не розумію народу...???? Китай це просто робоча сила...ну добре, скрутили би ті плати у США і шо би то змінило??????? |
Андрій Іванюра | 23 Жовтня 2011, о 21:50 |
![]() Користувач |
В людей алергія на китайців після кількох підробок |
unclehaphap | 23 Жовтня 2011, о 21:55 |
![]() Користувач |
Про які підробки ви говорите? Це тепер такий оригінал, невже не зрозуміло? І ця проблема глобальна: побутова техніка, електроніка, автомобілі і т.д. |
Андрій Іванюра | 23 Жовтня 2011, о 22:50 |
![]() Користувач |
Цілком розумію, тільки я не те мав на увазі. Хіба Ви не бачили китайських підробок, наприклад, оригінальних телефонів Nokia, в яких додані функції телевізора і ще купи фішок, яких нема в оригіналах, зате це телефони одноразові. От люди тепер і бояться будь-якого предмета, де написано "Made in China"... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти