muzboss | 11 Серпня 2011, о 18:34 |
---|---|
Користувач |
Зазвичай я прописую стилі на вісім тактів і на початку прописую тарілку.Дуже зручно при користуванні синхростопом.Також можна прописати в збивці тарілку в самому кінці 1:04:119.Тоді в стилі вона звучить на першу долю. |
Андрій Іванюра | 11 Серпня 2011, о 20:50 |
Користувач |
Клас, а я б сам ніколи до такого не додумався :-) Все геніальне - просте. Велике дякую, панове! |
Олег Панчишин | 1 Вересня 2011, о 20:32 |
Користувач |
Тарас Габа: той хлопака з Мостиського району - то Я, дякую за рекламу)))) Хлопці, чесно інструмент знаю добре, можу прописати, або допомогти з пропискою, звертайтеся! |
Тарас Габа | 1 Вересня 2011, о 20:53 |
Користувач |
Олег ,привіт ! Кажу чесно ,шо кращої прописки не чув !!! Думаю зі мною багато хто згідний!!! Дійсно молодець земляче !!! Продовжуй і милуй вуха !!! Хай щастить ! |
Андрій Іванюра | 5 Вересня 2011, о 19:43 |
Користувач |
Ще одне питання для знаючих людей: а як при створенні стилю задати інструмент, який буде вмикатися за замовчуванням кнопкою One Touch? |
labuh-kpp | 7 Вересня 2011, о 11:41 |
Користувач |
скажіть будласка чи є у когось скріпт roland gw8 для cubase |
Володимир Косинський | 8 Вересня 2011, о 15:54 |
Користувач |
Напевно що не має, бо я по цему питанню вже звертався на форум, ніхто не відповів !!!!!!! |
Андрій Іванюра | 8 Вересня 2011, о 18:47 |
Користувач |
Чисто випадково я сам знайшов відповідь на своє запитання Якщо комусь стане у пригоді, то One Touch зберігається дуже просто: після виконання опції Write->Style зліва знизу з'являється маленький квадратик з аналогічним написом One Touch. Відмічаємо там галочку – і готово: по замовчуванню ставляться ті інструменти, які вибрані в даний момент. Неуважний я трохи ;-) А що за скрипт? Поясніть, будь-ласка... |
Володимир Косинський | 8 Вересня 2011, о 20:04 |
Користувач |
Це такий собі XML- файлик для програми Cubase, при наявності якого, програма розпізнає даний інструмент, Для програми Sonar, він має розширення (ins) , і йде в комплекті з інструментом на диску. |
Андрій Іванюра | 13 Вересня 2011, о 01:17 |
Користувач |
Люди добрі, зацініть, будьте добрі, мою роботу – то я вперше в житті стиль писав. Хочу почути всю критику, яка напрошується – буду робити висновки. Наперед вдячний усім, то відгукнеться. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти