Володимир Косинський | 1 Червня 2011, о 22:26 |
---|---|
Користувач |
Єдиний плюс і різниця між цими інструментами - те, що Roland Prelude має свої вмонтовані динаміки, а так все однакове |
muzboss | 1 Червня 2011, о 23:27 |
Користувач |
Prelude трохи "врізана" модель від GW 8... |
bodja bear | 7 Червня 2011, о 07:24 |
Користувач |
Вже рас задавас це питання, але чіткої відповіді не отримавв цей роланд можна загрузити нові звуки??????????????????????????????????????????????????????????????????дякую... |
Злий | 7 Червня 2011, о 11:58 |
Модератор |
Бодя, я ж відповів - ти не читав? |
bodja bear | 12 Червня 2011, о 14:51 |
Користувач |
РОстислав щось я небачу де ви по цьому питанні писали тому якщо вам неважко ще раз скажіть так чи ні з нюансами я вже сам розберусь ,сенькую щиро |
bodja bear | 5 Серпня 2011, о 09:03 |
Користувач |
Шановні колеги підкажіть будьласка чи можна в цьому інструменті "перепрописати" чи може якось відредагувати заводські стилі а ще краще замінити їх іншими ,буду дуже вдячний за відповідь. |
Андрій Іванюра | 11 Серпня 2011, о 11:50 |
Користувач |
Купив кілька днів тому це чудо техніки. Після поверхневого тесту здається, що дійсно при роботі з інструментом у реальному часі можуть виникати певні труднощі. Але, посидівши трохи над ним, побавившись із налаштуваннями, можу впевнено сказати - інструмент те що треба. Налаштувавши його під свої потреби, ніяких назручностей ви не відчуєте. Раджу спробувати. |
Тарас Габа | 11 Серпня 2011, о 17:23 |
Користувач |
Десь недавно кум закинув мені фонку...Казав шо хлопака з Мостиського району запакував GW-8 гарним фаршом !!! тут мінус польки яка попередньо була загружена в базу даних сайту !!! зацініть шанувальники даної моделі ! http://depositfiles.com/files/ikpg1g1a4 |
Андрій Іванюра | 11 Серпня 2011, о 18:08 |
Користувач |
А ось і мій перший підводний камінь при роботі з інструментом. Товариство, хто може підказати: створюю свій стиль і не можу знайти, яким чином прописати так, щоб після збивки був ще удар по тарілці на першу долю? |
Roman_Zyvograj | 11 Серпня 2011, о 18:18 |
Користувач |
Спробуйте удар тарілки поставити на останню 32 попереднього такту, тоді буде сприйматись, як на першу долю - колись так писав на Yamaha QS-300. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти